Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Το στρατόπεδο Μακεδονομάχων παραχωρείται στο δήμο Κοζάνης

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας βρέθηκε στις 21 Μαρτίου στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 καλεσμένος του Βασίλη Σκουρή και της Αγγελικής Σπανού. Εκεί ανέφερε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για απελευθέρωση χώρων στρατοπέδων στους Δήμους Λαρισαίων και Κοζάνης.


Για να δοθεί ένα στρατόπεδο πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο και συγκροτημένο σχέδιο από την τοπική κοινωνία .Όσες κοινωνίες έχουν διαμορφώσει κάτι ανάλογο προς όφελος και δικό τους όπως ο Δήμος Λαρισαίων και Κοζάνης θα δοθούν τα στρατόπεδα, είπε λέγοντας ότι οφείλουμε να ολοκληρώσουμε με υπογραφές πριν το Πάσχα.

Πέρασαν δύο χρόνια από τις εξαγγελίες για την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο δήμο Κοζάνης με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ντζιμάνη να κινεί αρχικά τα νήματα. Στις 12 Ιουλίου 2017 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο του 1ου περιφερειακού παραγωγικού συνεδρίου της Κοζάνης εξήγγειλε την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο και τώρα φαίνεται η πρόταση αυτή να παίρνει σάρκα και οστά.


prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου