Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Θερμό χειροκρότημα για τους μαθητές πέντε σχολείων του Ν. Κοζάνης – Παρουσίασαν τη δική τους χορογραφία (video)

Το Πρόγραμμα «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ» (Dancing to Connect) είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που παρέχεται δωρεάν και υλοποιείται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, τη συνεργασία του Δήμου Κοζάνης, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και του ΔΗΠΕΘέατρου Κοζάνης.
Μαθητές παρουσίασαν σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τέχνης του Δήμου Κοζάνης, την δική τους χορογραφία, ενώ στο τέλος του μήνα παρουσιάζουν τη χορογραφία τους στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Από τα σχολεία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα επιλέχθηκαν πέντε από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης : το 2ο ΓΕΛ Κοζάνης, το 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης,το Γυμνάσιο Λευκοπηγής, το Γυμνάσιο Κρόκου και το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Ο κόσμος απόλαυσε μια συγκινητική παράσταση, που περιελάμβανε πέντε διαφορετικές χορογραφίες από τις ομάδες μαθητών των πέντε σχολείων, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου!

'



 e-ptolemeos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου