Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Κυριάκος Μιχαηλίδης: «Η διαφορά των μόλις 14 ψήφων, με υποχρεώνει να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο»

Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Μετάβασης για το Δήμο Κοζάνης» θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στους 9.013 πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με τις ψήφους τους.



Το αποτέλεσμα, σε αυτή τη φάση, μπορεί να μη δικαιώνει τον εκλογικό μας στόχο, είναι όμως το κερδισμένο στοίχημα με όλους αυτούς που προσπάθησαν να μας απαξιώσουν, να μας σαμποτάρουν, πολεμώντας, πολλές φορές με αθέμιτο τρόπο, την προσπάθειά μας. Είναι η καλύτερη απάντηση σε εκείνους που έψαχναν άλλοθι για να μη συμπορευθούν μαζί μας, προσπαθώντας στη συνέχεια να βάλουν και τρικλοποδιές στο εγχείρημα μας, καθώς και στους άλλους, αυτούς δηλαδή που συντάχθηκαν με άλλους συνδυασμούς έτσι από δήθεν αντίδραση σε κάτι που μόνο εκείνοι θεωρούσαν, στο μυαλό τους, ότι υπήρχε.

Αυτή λοιπόν η αυτοδιοικητική προσπάθεια που στήθηκε από το μηδέν, με ανθρώπους καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία που εκτίμησαν το όραμά μας, την ειλικρίνεια και την αγάπη μας για αυτό τον τόπο, κατάφερε να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στο δεύτερο γύρο, απέναντι στο συνδυασμό της σημερινής δημοτικής αρχής, του αδιαφιλονίκητου φαβορί, όπως έλεγαν εκείνοι που δεν μας έδιναν ούτε μια πιθανότητα απέναντί τους, ίσως επειδή έκριναν εξ ίδιων τα αλλότρια. «Αφού δε μπορούμε εμείς, που να μπορέσουν αυτοί», έλεγαν και φούσκωναν σαν παγώνια, θεωρώντας μόνο τους εαυτούς τους ικανούς. Διαψεύστηκαν παταγωδώς και ακόμη και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Αρκετά όμως με αυτούς, που εκ των πραγμάτων και με τη στάση που επέδειξαν, έθεσαν τον εαυτό τους στο περιθώριο. Η συνέχεια είναι μ’ εμάς που τολμήσαμε.

Η διαφορά των μόλις 14 ψήφων, με υποχρεώνει, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης», απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε, να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για τυχόν λάθη ή απροσεξίες (η δικαιοσύνη θα κρίνει), που μπορεί να συνέβησαν κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ή της καταμέτρησης.

«Η Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» είναι εδώ και η επόμενη μέρα, λόγω και της φιλοσοφίας του «Κλεισθένη», μας δίνει τη δυνατότητα και ισχυρό λόγο να έχουμε αλλά και τις αρμοδιότητες που χρειάζονται, ώστε να προωθήσουμε όσες περισσότερες προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μπορούμε.

Συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου