Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ο Λάζαρος Μαλούτας είναι ο νέος δήμαρχος της Κοζάνης. Η δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Λάζαρος Μαλούτας είναι ο νέος δήμαρχος της Κοζάνης με ποσοστό 55,41% .

Στο 53,10% το ποσοστό αποχής από τις κάλπες.








 Η δήλωση του Λάζαρου Μαλούτα για το εκλογικό αποτέλεσμα



Ευχαριστώ τους πολίτες της Κοζάνης , τους υποψήφιους της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, τους συνεργάτες μου για το νικηφόρο αποτέλεσμα του αγώνα, που δώσαμε όλοι μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες, που με την επιλογή τους αναδεικνύουν ως προτεραιότητα την επιτακτική ανάγκη, να τεθεί η περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Η αλλαγή που γίνεται στον Δήμο μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε νέες βάσεις και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την ανάκαμψη του τόπου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης.

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε, να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε, να εργαστούμε ώστε να καταφέρουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Οι εξελίξεις τρέχουν και ο χαμένος χρόνος μετρά σε βάρος μας. Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Ήδη από αύριο ξεκινάμε τις επαφές, τις ενημερωτικές συναντήσεις, τον προγραμματισμό δράσεων, ώστε από την πρώτη του Σεπτέμβρη μαζί με τους πολίτες να είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τη νέα πορεία για τον Δήμο μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα μέλη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, έμπειρα και νέα στελέχη στην πλειονότητά τους, που με εμπιστεύθηκαν και όλοι μαζί δώσαμε με επιτυχία αυτόν τον αγώνα. Αυτοί είναι οι άνθρωποι, που εξασφαλίζουν τον διαρκή δεσμό της ΕΝΟΤΗΤΑΣ με τους πολίτες και θα είναι ο βασικός πυρήνας, που θα διαμορφώσει τις νέες συνθήκες συνεργασίας, που απαιτεί το νέο τοπίο στην αυτοδιοίκηση.

Με κορμό την ΕΝΟΤΗΤΑ, τον ισχυρότερο συνδυασμό στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε μια ευρύτερη συσπείρωση, που σε συνεργασία με του εργαζόμενους στον Δήμο, θα οδηγήσει τον Δήμο Κοζάνης σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Από την πλευρά μας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε μια υπόσχεση σε όλους τους πολίτες του Δήμου. Δεσμευόμαστε να εργαστούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για το καλό του τόπου μας, ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου