Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Έκδοση “Αθλητικής Ταυτότητας”, για τον κάθε πολίτη που θα επιθυμεί να κάνει χρήση του στίβου στο ΔΑΚ Κοζάνης

10 ευρώ το χρόνο, για την έκδοση “Αθλητικής Ταυτότητας”, θα πληρώνει ο κάθε πολίτης που θα επιθυμεί να κάνει χρήση του στίβου στο ΔΑΚ Κοζάνης, τις ώρες κοινού, όταν τοποθετηθεί το νέο ταρτάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, αυτό αποφασίσθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 2019, στη συνεδρίαση του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης. Υπέρ της πρότασης αυτής, που εισηγήθηκε ο Αντιπρόεδρος Ζ. Μάρας, ψήφισαν οι Κ. Κυριακίδης, Ν. Τουμπουλίδου, Ε. Τασοπούλου, Γ. Τέλλιος, Β. Διάφα, Θ. Ταχτσίδης & Γ. Φτάκας,  ενώ λευκό ψήφισε η Π. Αμανατίδου της παράταξης του Κ. Μιχαηλίδη.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά του συλλόγους, με βάση τον αριθμό των αθλητών που θα εκδώσουν την “Αθλητική Ταυτότητα 2020″ θα προκύψει το δυναμολόγιο τους, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία των ωρών που τους αναλογούν κατά τον καταρτισμό του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης. Η “Αθλητική Ταυτότητα” θα είναι ετήσια και θα έχει χρέωση 10 ευρώ. Θα έχει ισχύ από 1 Ιανουαρίου ως 31 Δεκεμβρίου. Χρονικό όριο για την έκδοση της ετήσιας Αθλητικής Ταυτότητας είναι η 31η Ιανουαρίου.

Οι εισπράξεις από την “Αθλητική Ταυτότητα” θα ενσωματώνονται σε κωδικούς εξόδων όπου θα μπορούν με ευκολία, χωρίς χρονοτριβή, να διατεθούν για δαπάνες καθημερινότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.



kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου