Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Κανονικά η λειτουργία των υπηρεσιών στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης- Εκκενώθηκε χθες ο 4ος όροφος μετά από ύποπτο σύμπτωμα σε υπάλληλο

- Απολύμανση στο κτίριο το Σαββατοκύριακο

Κανονικά λειτουργεί το κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης με όλες τις υπηρεσίες της, παρά τη μείωση του προσωπικού κατά 50% λόγω των μέτρων του κορωνοϊού.


Χθες, τις μεσημεριανές ώρες, εκκενώθηκε ο 4ος όροφος του κτιρίου όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν διαπιστώθηκε πως μια υπάλληλος παρουσίασε συμπτώματα πυρετού.

Με εντολή και του Αντιπεριφερειάρχη, Γρηγόρη Τσιούμαρη, οι υπάλληλοι του ορόφου εκκένωσαν τα γραφεία τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα ασανσέρ και να έρθουν σε επαφή με υπαλλήλους άλλων ορόφων, ενώ και σήμερα πήραν εντολή να μην προσέρθουν στην εργασία τους.

Η υπάλληλος που διαπιστώθηκε με σύμπτωμα πυρετού θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες εκτός υπηρεσίας, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στην Π.Ε. Κοζάνης τηρούνται από την είσοδο του κτιρίου, αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με αντισηπτικά και μάσκες που δίνονται σε όσους εισέρχονται σε αυτό, ενώ και οι υπάλληλοι έχουν λάβει σαφείς εντολές αυτοπροστασίας,

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά απολύμανση όλου του κτιρίου, ενέργεια που είχε προαποφασιστεί, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» αύριο θα ξεκινήσει η απολύμανση και στο κτίριο της ΖΕΠ, ενώ απολυμάνσεις θα γίνουν και σε άλλα κτίρια της Περιφέρειας όπου συναθροίζεται αρκετός κόσμος και προσωπικό.




1 σχόλιο:

  1. Γιατί το ΣΚ η απολύμανση και όχι χτες????..... Με τους εργαζόμενους που βρίσκονται εκεί σήμερα τι γίνεται? Με τις καθαρίστριες, που είναι όλες κάθε μέρα εκεί και όχι εκ περιτροπής όπως οι υπάλληλοι, τι γίνεται? Τις σκέφτεται κανεις αυτές???

    ΑπάντησηΔιαγραφή