Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 47χρονης εφοριακού

Στην οικογένειά της επέστρεψε η 47χρονη, θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης. Ο σύζυγός της μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε η σύζυγός του αλλά και για την επιστροφή της στο σπίτι. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “μεγάλη η χαρά μας που έχουμε τη μάνα των παιδιών μας και τη γυναίκα μας στο σπίτι.
Σιγά- σιγά ένα- ένα θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα σωματικά και ψυχικά. Όλα βαίνουν καλώς. Εύχομαι το ίδιο και για τους άλλους δύο συναδέλφους της. Ό, τι καλύτερο”.
Ο ίδιος περιέγραψε και τις πρώτες στιγμές όταν έμαθε από τη σύζυγό του για την φρικιαστική επίθεση. Όπως τόνισε “η πρώτη σκέψη μου… πήρα το αυτοκίνητο και κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο την προσπάθεια των παιδιών από το ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στον συγκεκριμένο χώρο. Μου είπε για την επίθεση τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά πλέον και ψυχικά. Μου εξιστόρησε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα την ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί.

Δείτε το βίντεο:

 




ant1
eordaialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου