Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά τμήματα σε σχολεία της Κοζάνης. Έκλεισε ακόμα ένα στο 2ο ΕΠΑΛ

 Ακόμα ένα τμήμα προστέθηκε σε αυτά που είναι κλειστά στα σχολεία της Κοζάνης μιας και έως τις 21/10 αναστέλλει τη λειτουργία του το το τμήμα Β1 Τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας στο 2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Σε ό,τι αφορά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ν. Κοζάνης, κλειστό θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης, λόγω κορωνοϊού, ενώ επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κλειστό θα παραμείνει και το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης. 

Η απόφαση για κλείσιμο των εν λόγω σχολικών μονάδων γίνεται εφόσον υπάρχουν τρία τουλάχιστον κρούσματα, διασυνδεδεμένα μεταξύ τους.

Επίσης, τρία τμήματα παραμένουν κλειστά μέχρι 15/10 στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, 1 τμήμα μέχρι 21/10 στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης και 1 τμήμα στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης μέχρι 18/10 σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Επίσης, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, κλειστό μέχρι 21 Οκτωβρίου θα παραμείνει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το Δημοτικό Σχολείο Βαθυλάκκου-Mεσσιανής του δήμου Σερβίων.

Επίσης, αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα ΣΤ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, καθώς και το 10ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης.



e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου