Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Δυτική Μακεδονία: Τι ισχύει για την λειτουργία των σχολείων για την Τετάρτη και Πέμπτη 17 - 18 Φεβρουαρίου

 Κοζάνη

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω του παγετού.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

Εορδαία

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, των Γυμνασίων, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Φλώρινα

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χαμηλές θερμοκρασίες).

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γρεβενά

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ολικός παγετός) που επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών.

Οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Βόϊο

Με απόφαση του Δημάρχου Βοϊου κ. Χρήστου Ζευκλή, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Βοϊου, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Βελβεντό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου