Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

3.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση λιανικού εμπορίου,συν 1000 για κάθε εργαζόμενο στο λιανεμπόριο της Π.Ε. Κοζάνης - Τι θα γίνει με την εστίαση

 Την ανακοίνωση της επιδότησης με 3.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση λιανικού εμπορίου, ανακοίνωσε πριν λίγο στη Βουλή για περιοχές που βρισκόταν σε σκληρό lock down εντός των εορτών, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για οριζόντια στήριξη του κλάδου.

Όπως φαίνεται το λιανεμπόριο στην Π.Ε. Κοζάνης θα λάβει από 3.000 ευρώ συν 1000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο που απασχολεί, γεγονός που σχολιάζεται θετικά τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση.

Aνθρωποι του κλάδου κάνουν λόγο για θετική είδηση, αναμένουν όμως τις οριστικές αποφάσεις και διευκρινίσεις της κυβέρνησης ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς θα ισχύσει.

Σε ότι έχει να κάνει με άλλους κλάδους όπως η εστίαση, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έχει ανακοινώσει πως θα βγει στον αέρα πρόγραμμα για όλη τη χώρα το οποίο όμως ακόμα δεν έχει κλειδώσει.

Ερωτηματικό παραμένει πλέον τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις που έμειναν εκτός προγράμματος 40εκ. ευρώ και αν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα από το οποίο θα καλυφθούν, ενώ δεν φαίνεται προς το παρών να υπάρχει μέριμνα για τους υπόλοιπους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.



e-ptolemeos.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου