Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Εντείνεται η αστυνόμευση για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην περιοχή

 Αύξηση της δραστηριότητας των αστυνομικών αρχών έχει αποφασιστεί  ειδικά για την περιοχή της ΠΕ Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από της λύσεις που πήρε προβάδισμα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού, είναι η εντατικοποίηση των ελέγχων τήρησης των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.

Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής σε αυτήν την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα τη μεγάλη αύξηση των κλιμακίων που διενεργούν ελέγχους.

Πέραν αυτού, οι βεβαιώσεις παραβάσεων και τα πρόστιμα σε πολίτες τις τελευταίες μέρες, σημειώνουν αριθμούς «ρεκόρ», ενώ αναμένεται να υπάρξει και μεγαλύτερη αύξηση βεβαιωμένων παραβάσεων με την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και με την αυστηρότητα η οποία επίσης θα αυξηθεί.

Όπως έχει διατυπωθεί και στο παρελθόν από Αξιωματικούς, η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του ιού, με τρόπο αυστηρό, τυπικό, ανθρώπινο, αλλά κυρίως με σεβασμό στη Νομοθεσία και το ρόλο που της έχει ανατεθεί από την Πολιτεία και την κοινωνία.


e-ptolemaios






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου