Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Συνεργασία ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. και Δήμου Κοζάνης για τον καθαρισμό των εισόδων της πόλης της Κοζάνης


Η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. σε συνεργασία με την Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης θα προχωρήσουν στον καθαρισμό τριών υπεραστικών οδών - εισόδων στην πόλη της Κοζάνης.
Οι δρόμοι αυτοί είναι:

1η Υπεραστική Οδός
Βόρεια είσοδος Κοζάνης από Πτολεμαΐδα. Από την περιοχή Εννιάμερο έως και το 6ο χλμ Κοζάνης-Πτολεμαΐδας (κόμβος Εγνατίας).
2η Υπεραστική Οδός
Ανατολική είσοδος Κοζάνης από Θεσσαλονίκη. Από την σιδηροδρομική γέφυρα (περιοχή LIDL) έως και το 7ο χλμ παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Θεσσαλονίκης (είσοδος χωριού Δρέπανο).
3η Υπεραστική Οδός
Δυτική είσοδος Κοζάνης από Ιωάννινα. Από την περιοχή του Γηροκομείου έως και το 8ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Ιωαννίνων (περιοχή Αγ. Χαράλαμπου).

Η περίοδος που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες καθαρισμού είναι:
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου – Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κλιμάκια καθαρισμού τόσο από την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. όσο και από τον Δήμο Κοζάνης θα προβούν στον καθαρισμό του οδοστρώματος, των ερεισμάτων, των ενδιάμεσων διαχωριστικών νησίδων και των πλαϊνών παρτεριών. Παρακαλούνται οι οδηγοί, που θα χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες υπεραστικές οδούς, να είναι πολλοί προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των πινακίδων προσωρινής σήμανσης οδηγώντας τα οχήματά τους με χαμηλές ταχύτητες και επιδεικνύοντας την μέγιστη προσοχή προς τους εργαζόμενους επί του οδοστρώματος.
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης προς τους δημότες της Κοζάνης αλλά και των επισκεπτών της πόλη μας, οι δυο φορείς προβαίνουν σε αυτή την ενέργεια, προσφέροντας στην ασφάλεια και την υγιεινή των ταξιδιωτών, που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες υπεραστικές οδούς. Ταυτόχρονα όμως θα ήθελε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας για την αποφυγή απόρριψης σκουπιδιών επί των δρόμων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου