Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σκηνές…απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο Υποθηκοφυλακείο Κοζάνης!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει επώνυμα στο Kozanimedia η νοσηλεύτρια Ελένη Μπόσκου, η ίδια, συνοδευόμενη από τον γιο της, βρέθηκαν εκεί για μια ερώτηση σχετικά με το Κτηματολόγιο, αλλά είχε περάσει η ώρα κοινού (δηλαδή μετά τη 1 το μεσημέρι).

Αρχικά, λοιπόν, σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ένας υπαλληλος της ανέφερε πως δεν ήταν δυνατόν να την εξυπηρετούσε, ακόμη και να απαντήσει σε μια ερώτησή της, μιλώντας της με πρωτοφανή αγένεια και ζητώντας της να περάσει έξω.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια την κυρία Μπόσκου, βγήκε από το γραφείο της η υπεύθυνη του υποθηκοφυλακείου, η οποία, όπως καταγγέλει, με φωνές και επιθετικές κινήσεις στράφηκε κατά του γιου της.

Όταν διαπίστωσε πως δεν ήταν δυνατόν να τον…σπρώξει προς τα έξω, τότε η υποθηκοφύλακας στράφηκε προς την ίδια και, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελένης Μπόσκου πάντα, την έπιασε από το λαιμό και της έβγαλε και πέταξε τα γυαλιά της, φωνάζοντας!

«Την έπιασε κρίση υστερίας» υποστηρίζει η καταγγέλουσα, η οποία λίγο αργότερα κατέθεσε μήνυση κατά της υπεύθυνης του υποθηκοφυλακείου, η οποία, μάλιστα, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης!


από το kozanimedia
2-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου