Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Αιτήσεις - εξπρές για 1.526 θέσεις σε ΟΤΑ, ΕΛΤΑ, μουσεία, νοσοκομεία, ΕΛΓΟ, ΔΕΗ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αιτήσεων για 1.526 μόνιμους και εποχικούς στο Δημόσιο. Από τους διαγωνισμούς που «τρέχουν» μέσα στον Νοέμβριο ξεχωρίζουν η 4Κ/2015 προκήρυξη για 226 μόνιμους ΠΕ και ΥΕ και η 5Κ/2015 για 690 μόνιμους ΔΕ και ΤΕ. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΑΣΕΠ.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους για τους εποχικούς διαγωνισμούς σε δήμους, στα ΕΛΤΑ, στη ΔΕΗ και σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: βρεφονηπιοκόμοι, νοσηλευτές, διοικητικοί, διανομείς, τεχνικοί, αρχαιολόγοι, συντηρητές, μάγειρες κ.ά.

89 εποχικοί εργάτες στο Δήμο Λάρισας-Αιτήσεις έως τις 9 Νοεμβρίου

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει ο Δήμος Λάρισας. Αναλυτικά θα ενισχυθεί με ογδόντα εννιά (89) άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών καθαριότητας.
Για να κάνουν αίτηση στην προκήρυξη οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:
α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα Εποχικού (ΣΟΧ) - Διαγωνισμών Φορέων τη διαδρομή: Εντυπα αιτήσεων, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα - Ανεξάρτητες και άλλες αρχές του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα Εποχικού - Διαγωνισμών Φορέων - μέσω της διαδρομής: Εντυπα αιτήσεων (ΣΟΧ).

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Λαρισαίων, Ιωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κ. Αναστασίου Αθανάσιου και κ. Αναστασίου Νεκταρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2413 500244, 2413 500243).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

70 οδηγοί και εργάτες στο Δήμο Δέλτα

Οκτάμηνες συμβάσεις θα υπογράψουν 70 νέοι υπάλληλοι στο Δήμο Δέλτα. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν: 1 ΤΕ Μηχανολόγος Οχημάτων, 2 ΔΕ Χειριστές Αγροτικού Ελκυστήρα, 3 ΔΕ Τεχνίτες Οχημάτων, 3 ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 3 ΔΕ Οδηγοί Φορτηγών (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου), 2 ΔΕ Χειριστές Ανυψωτικού Μηχανήματος (καλαθοφόρου), 2 ΔΕ Χειριστές Ελαστικοφόρου Εκσκαφέα Φορτωτή (τύπου JCB), 2 ΔΕ Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι, 22 ΥΕ Εργάτες/τριες Γενικών Καθηκόντων και 30 ΥΕ Εργάτες/τριες Καθαριότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δέλτα, Νικ. Πλαστήρα 13, Τ.Κ. 57400, Σίνδος (τηλ. επικοινωνίας 2313300502 και 2313300546). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

27 ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στις ΕΠΑ.Σ. του ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός - «Δήμητρα» ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω ωρομίσθιου εκπαιδευτικού-διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας μέχρι 9 μήνες και όχι πέρα από τη λήξη του διδακτικού έτους 2015-2016, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) ως εξής:
ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων (ΠΕ Γεωπόνος 5, ΔΕ Τεχνικός Επεξεργασίας Γάλακτος 2), ΕΠΑ.Σ. Λάρισας (ΠΕ Γεωπόνος 4, ΤΕ Τεχν. Γεωργικών Μηχανημάτων 1, ΔΕ Τεχνίτης Αγροτικών Μηχανημάτων 2), ΕΠΑ.Σ. Συγγρού (ΠΕ Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής 2), ΕΠΑ.Σ. Νεμέας (ΠΕ Χημικός-Οινολόγος 1, ΤΕ Οινολόγος 1, ΠΕ Γεωπόνος 1, ΠΕ Μηχανολόγος 1, ΠΕ Πληροφορικής 1), ΕΠΑ.Σ. Κρήτης (ΠΕ Γεωπόνος 3, ΤΕ Τεχνολόγος Γεωπονίας 1), ΕΠΑ.Σ. Καλαμπάκας (ΔΕ Ξυλογλύπτης 1, ΠΕ Καλλιτεχνικών 1). Περισσότερες πληροφορίες: www.elgo.gr.

Δύο προκηρύξεις για 916 μόνιμους σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας-Αιτήσεις έως την 1η Δεκεμβρίου

Ολο τον Νοέμβριο θα δέχεται αιτήσεις το ΑΣΕΠ για 916 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Η κάλυψη των θέσεων θα γίνει μέσω δύο προκηρύξεων, της 4Κ/2015 και της 5Κ/2015. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν 125 από την κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 374 από την κατηγορία της τεχνολογικής, 316 απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 101 υποψήφιοι θα από την κατηγορία της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαραίτητα προσόντα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.
Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω κι αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 17 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 1 Δεκεμβρίου 2015 για την προκήρυξη της 5Κ/2015 και έως τις 16 Νοεμβρίου για την προκήρυξη της 4Κ/2015.
Με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, αποστέλλονται στον υποψήφιο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιβεβαίωση της υποβολής και ο αριθμός του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης συνοδευόμενος από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση εμφανίζεται στην οθόνη των υποψηφίων σε εκτυπώσιμη μορφή







e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου