Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

Νέο πρόσωπο στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως έχει γυρίσει η Αθηνά Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος εμφανίστηκε συνοδευόμενη από έναν ιδιαίτερα γοητευτικό άνδρα στους αγώνες “Athina Onassis Horse Show”, που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Saint Tropez.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως χαλάρωσε στο πλευρό του μυστηριώδους συνοδού της και τις τρεις μέρες που διήρκεσαν οι αγώνες.
Ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι ξεκαθαρίζουν ότι η Αθηνά δεν σκέφτεται να μπει άμεσα σε μια νέα σχέση και ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει με το παρελθόν.
Όσον αφορά στον πρώην σύζυγό της, οι δυο τους δεν είχαν σχεδόν καμία επαφή, αφού η Αθηνά επιμένει να τον κρατά σε απόσταση, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος ιππέας δηλώνει διατεθειμένος να αγωνιστεί για την αγάπη τους.
Το νέο πρόσωπο
Παρά το γεγονός ότι όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θέλουν την Αθηνά να είναι θλιμμένη, η ίδια φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Δίπλα της στο τραπέζι καθόταν ο γοητευτικός συνοδός, με τον οποίο δεν σταμάτησε να μιλάει και να αστειεύεται, ενώ από το πόσο κοντά στεκόταν δίπλα του φαινόταν ότι του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, δεδομένου ότι η ίδια δεν είναι άνθρωπος που ανοίγεται εύκολα.
Οι δυο τους έδειχναν να χαλαρώνουν πίνοντας τη σαμπάνια τους, ενώ συζητούσαν και με τους προσκεκλημένους. Πολλές φορές φλέρταραν και με τα μάτια, ενώ η χρυσή κληρονόμος δεν έδειχνε να ανησυχεί για το αν θα την έβλεπε ο Αλβάρο, ο οποίος, τελικά, δεν εμφανίστηκε στο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Από το γραφείο Τύπου της διοργάνωσης δεν δόθηκαν στοιχεία για την ταυτότητά του, αφού προφανώς δεν είναι αθλητής ούτε κάποιος από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Η παρέα μαζί του συνεχίστηκε και το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου