Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Προκλητικός ο "πατέρας" της 16χρονης! "Δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε, λιγότερες είναι"! Γροθιά στο στομάχι οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

- Δεν χωρά ανθρώπου νους την ανατριχιαστική ιστορία που εξελίσσονταν στο Περιστέρι για περισσότερο από ένα χρόνο
- “Πατέρας” βίαζε την ανήλικη κόρη του και την απειλούσε να μην αποκαλύψει τις αποτρόπαιες πράξεις του, υπό τις απειλές πως θα της έκανε κακό και θα διέλυε την οικογένειά του
- Αποδείχτηκε πως την είχε βιάσει τουλάχιστον 30 φορές!
- "Για να έχω βιάσει το παιδί μου μάλλον δεν θα είμαι καλά" είπε στους αστυνομικούς!
- Με δικαιολογία τη... δουλειά της μητέρας, πήγε μαζί με την κόρη του σε νησί των Κυκλάδων το καλοκαίρι του 2015 όπου συνέχισε τις αρρωστημένες ορέξεις του
- Μετά την απολογία του ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του
Ο 44χρονος οδηγήθηκε χθες στον αρμόδιο Ανακριτή ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή του. Μάλιστα το... τέρας που φέρει τον τίτλο πατέρας, εξερχόμενος του γραφείου του Ανακριτή, είπε γεμάτος απορία στους έκπληκτους Αστυνομικούς: "...Για να έχω βιάσει το παιδί μου μάλλον δεν θα είμαι καλά...αλλά δεν την έχω βιάσει 30 φορές που λένε... λιγότερες είναι"

Ο “πατέρας” από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το Μάιο του 2016 είχε βιάσει το ίδιο του το σπλάχνο τουλάχιστον 30 φορές, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Αττικής, αλλά και ο ιατροδικαστής, έπειτα από την καταγγελία που έκαναν μητέρα και κόρη στην Εισαγγελία Αθηνών για τις αρρωστημένες πράξεις του 44χρονου.

Η 16χρονη σήμερα μαθήτρια, άρχισε να βιώνει των απόλυτο “εφιάλτη” από τον ίδιο της το πατέρα, για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και ενώ η ίδια έκλεινε τα 14 και πήγαινε στα 15.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος εργάζονταν περιστασιακά, ενώ η σύζυγος του είχε σταθερό ωράριο εργασίας, και κατά συνέπεια ο ίδιος έμενε ώρες στο σπίτι μαζί με την ανήλικη κόρη του.

Η αρχή του... κακού
Αρχικά και σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες, ο 44χρονος άρχισε να εκδηλώνει των αρρωστημένο του χαρακτήρα πραγματοποιώντας ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.

Έπειτα από τις ασέλγειες και τις θωπείες, προχώρησε το αρρωστημένο του πάθος, ξεσπώντας επάνω στο παιδί του αφού άρχισε να το βιάζει συστηματικά.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2015 με το πρόσχημα να μην μείνουν στην Αθήνα λόγω των εργασιακών υποχρεώσεων τις μητέρας, “πατέρας” και κόρη πήγαν στο εξοχικό της οικογένειας σε νησί των Κυκλάδων, όπου και εκεί συνεχίστηκε ο “εφιάλτης” για το παιδί, καθώς ο 44χρονος συνέχιζε να στάζει δηλητήριο στην ψυχούλα του βασανισμένου κοριτσιού.

Ο “εφιάλτης” συνεχίστηκε και το χειμώνα του 2016, πιστεύοντας το ανήλικο κορίτσι πως ίσως η κόλαση που ζούσε από τον ίδιο της το γονιό, λάβει ένα τέλος, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς ο 44χρονος συνέχιζε όλο και πιο συχνά να βιάζει το ίδιο του το παιδί.

Τελικά η 16χρονη σήμερα μαθήτρια κατήγγειλε των “εφιάλτη” της στην μητέρα της η οποία στο άκουσμα των όσων ανατριχιαστικών της εξιστόρησε το παιδί της λιποθύμησε. Όταν συνήλθε χωρίς δεύτερη σκεψη, πήρε το παιδί της, και αμέσως πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών, καταγγέλλοντας το άνδρα της για τις αήθεις πράξεις του απέναντι στο ίδιο του το σπλάχνο.

Σε βάρος του εξεδόθη ένταλμα σύλληψης το οποίο άμεσα εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον προσήγαγαν στον αρμόδιο Ανακριτή, ο οποίος και αποφάσισε την προφυλάκισή του.


Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου