Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ουαλία: Είναι κάτι μητέρες που δεν πρέπει να λέγονται έτσι ...

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επεβλήθη σε μια μητέρα στην Ουαλία η οποία έγραφε σε βίντεο, τα ερωτικά παιχνίδια με το 14χρονο γιο της.Μάλιστα έστειλε το βίντεο σε ξάδερφό της στο Πακιστάν, μαζί με άσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Η 36χρονη με καταγωγή από το Πακιστάν, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις σκηνές που αποτυπώθηκαν στο σοκαριστικό βίντεο, στις οποίες έδινε οδηγίες στο μικρό της γιο για το πως να κάνει στοματικό σεξ και άλλες σεξουαλικές πράξεις.

«Τα βίντεο έδειξαν το αγόρι να τρίβει το στήθος της και το αιδοίο της» είπε ο εισαγγελέας Ian Kolvin στο δικαστήριο τη Δευτέρα, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης. «Σύμφωνα με τις οδηγίες που του έδωσε, φαίνεται ξεκάθαρα πως προχωρούν σε σεξουαλική επαφή» ανέφερε.

Τα βίντεο βρέθηκαν από τη 13χρονη κόρη της γυναίκας, όταν δανείστηκε τηλέφωνο του αδελφού της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων. «Έστειλε» τις εικόνες στο iPad της και στη συνέχεια τις έδειξε στον πατέρα της.

Όταν η αστυνομία κατέσχεσε το τηλέφωνο της γυναίκας, εντόπισε επίσης άσεμνες εικόνες από την τρίχρονη κόρη της.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο ξάδελφος από το Πακιστάν,ο οποίος δεν έχει κάνει σεξ με γυναίκα, της ζήτησε να γυρίσει τα βιντεάκια.

Οι δικηγόροι της γυναίκας υποστήριξαν ότι: «Ζει σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, έκανε ό, τι της είπαν». «Δεν ήθελε να προκαλέσει συγκρούσεις και δεν ήθελε να φέρει ντροπή στην οικογένειά της, υπό το φόβο ότι θα πρέπει να αποκοπεί από αυτούς», ανέφερε η δικηγόρος Ρουθ Σμιθ.

Ο δικαστής έκρινε τη Δευτέρα ότι πέραν του ότι έχει φυλακιστεί για πέντε χρόνια, η γυναίκα απαγορεύεται ζήσει με κάποιο παιδί κάτω των 16 χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Θα πρέπει επίσης να υπογράφει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών παραβάσεων για το υπόλοιπο της ζωής της.



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου