Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Eπιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε οικόσιτα ζώα στα Πετρανά Κοζάνης. Καταγγελία κατά παντός υπευθύνου από τους κατοίκους


Πολλές είναι οι επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στην περιοχή των Πετρανών Κοζάνης, σε άλλα οικόσιτα ζώα κατοίκων του χωριού.
Η εικόνα όπως μας περιγράφουν οι κάτοικοι, είναι τρομακτική ενώ σχεδόν κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα των νεκρών ζώων στις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Περισσότερα από σαράντα οικόσιτα ζώα έχουν κατασπαραχθεί στην κυριολεξία, κότες, πρόβατα, κατσίκια, κουνέλια, ενώ οι ζημιές όπως μεταφέρουν οι κάτοικοι είναι μεγάλες.

Το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου, με σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των κατοίκων θα κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, καταγγελία κατά παντός υπευθύνου για το ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι κάτοικοι εφιστούν την προσοχή για τα συγκεκριμένα αδέσποτα , τονίζοντας πώς η επιθετικότητά τους μπορεί να εκδηλωθεί και στους ανθρώπους και τότε ίσως είναι αργά για την πρόληψη της κατάστασης.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, η οποία πραγματοποίησε έλεγχο σε αδέσποτα ζώα των Πετρανών Κοζάνης, χωρίς όμως να μπορέσει να εντοπίσει τα επιθετικά.
kozanilife

1 σχόλιο:

  1. Μέσα σ ένα κυκεώνα παραπληροφόρησης, μη ενημέρωσης και ζαμανφουτισμου ας πούμε και ότι αν ήταν αρκούδες Τ αδέσποτα σκυλιά θα έτρωγαν κ τους κάτοικους!
    Είμαστε αξιοθρηνητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή