Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Δράμα: Της έδωσαν ναρκωτικά και την κακοποίησαν

Ανατριχίλα προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Δράμας η φρίκη που έζησε μια 17χρονη, όταν κατέρρευσε έπειτα από χρήση χασίς και ηρεμιστικών χαπιών που της έδωσαν τρεις νεαροί στο πάρκο της πόλης. Ενώ η κοπέλα βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, κακοποιήθηκε από έναν από τους δράστες, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος της και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Η ανήλικη νοσηλεύεται σήμερα στην Εντατική του Νοσοκομείου της Δράμας χωρίς να έχει συνέλθει από το κώμα για να δώσει κατάθεση για όσα υπέστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πήγε για βόλτα στο πάρκο μαζί με τρεις γνωστούς της, ηλικίας 18, 21 και 28 ετών. Εκεί όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έκανε η Αστυνομία, η παρέα αρχικά έκανε χρήση ενός τσιγάρου με χασίς.

Όμως στη συνέχεια ο ένας από τους τρεις νεαρούς έπεισε το κορίτσι να καταναλώσει και ηρεμιστικά χάπια που είχε στην κατοχή του. Ξαφνικά η ανήλικη κοπέλα κατάρρευσε και έπεσε λιπόθυμη στο έδαφος. Στην αρχή οι τρεις φίλοι της πίστεψαν πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και μάλιστα ένας από αυτούς ασέλγησε σε βάρος της. Αμέσως μετά  εγκατέλειψαν ολομόναχη τη 17χρονη και έφυγαν.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.




enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου