Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα 2016: Που θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη

Ο Σάκης Αρναούτογλου σπάνια πέφτει έξω στις προβλέψεις του για τον καιρό.
Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, αναμένεται σύντομα νέο, ακόμα πιο ισχυρό, κύμα κακοκαιρίας στη χώρα που θα πάει μέχρι τα Χριστούγεννα.Το σκηνικό της νέας επιδείνωσης του καιρού που έρχεται σε όλη την Ελλάδα από την Τρίτη, με χιονοπτώσεις στην βόρεια Ελλάδα και ισχυρές καταιγίδες και βροχές στην υπόλοιπη χώρα, αναλύει ο Σάκης Αρναούτογλου, στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί, το βίντεο - μετά το 6ο λεπτό- με όλη την ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου και τις περιοχές που θα χιονίσει την Τρίτη και την Τετάρτη

Αρναούτογλου: Χιόνια τα Χριστούγεννα! Δείτε σε ποιες περιοχές

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός δίνει μια πρώτη πρόγνωση για τον καιρό με τον οποίο θα περάσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μετά τις χιονοπτώσεις που σημειώνονται από σήμερα κιόλας στη χώρα και την κατακόρυφη πτώση στη θερμοκρασία φαίνεται ότι τα Χριστούγεννα θα έχουμε ηπιότερο καιρό με λίγο υψηλότερες θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, το θερμόμετρο αναμένεται να... σκαρφαλώσει έως τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου ενώ όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει ψυχρή εισβολή.

Όσο για τον καιρό της Πρωτοχρονιάς, δείτε στο  βίντεο τι έχει να πει ο Τάσος Αρνιακός...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου