Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Κάτια Δανδουλάκη: Οι συνομήλικοι άντρες είναι μεγάλοι πια για μένα

Το φλερτ των αντρών, τον έρωτα της ζωής της και τους νεότερους άνδρες σχολίασε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You» η Κάτια Δανδουλάκη.
«Μου λείπει πολύ ένας άντρας από τη ζωή μου, αλλά δεν είμαι εύκολη για να ζήσει κανείς μαζί μου!» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, προσθέτοντας ότι μετά τον Μάριο Πλωρίτη είναι το χάος για εκείνη:
«Από τη μια το χάος και από την άλλη οι μικρότεροι… Προς τα εκεί δείχνει πια η πυξίδα γιατί και οι συνομήλικοι άντρες είναι μεγάλοι πια για μένα. Είμαι τόσο ανοικτή στη ζωή, που οτιδήποτε έρθει καλώς να έρθει, αλλά ένα είναι το θέμα μου: Μου αρέσει να θαυμάζω τον άλλον γι’ αυτό που είναι. Για την ψυχή του, το μυαλό του, τα συναισθήματά του, για τον τρόπο που στέκεται στη ζωή. Κι αυτό μπορεί να το προκαλέσει κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως από την ηλικία».

Σε ερώτηση για το αν έχει αισθανθεί μοναξιά, απάντησε: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος. Όταν είμαι μόνη μου δεν πλήττω ποτέ, αντιθέτως σιχαίνομαι τα πάρτι από μικρή. Τι να το κάνω να μαι όρθια με ένα ποτήρι από τη στιγμή που δεν πίνω κιόλας, ενώ όταν κάτσω με μια παρέα το βράδυ περνάω θαύμα; Δεν είμαι αντικοινωνική, είμαι κοινωνική, αλλά καθόλου κοσμική…»


Επιπλέον, αναφέρθηκε στην περιουσία της, λέγοντας ότι: «Μόνο χρέη μπορώ να αφήσω, περιουσία κτηματική δεν έχω. Το σπίτι που μένω είναι με ενοίκιο και το επέλεξα. Αν ήθελα να κάνω περιουσία θα το είχα κάνει, αλλά δεν θα είχα επιχείρηση. Είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπορώ να ζω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου