Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Στη Σαντορίνη η κηδεία της 6χρονης. Ο παιδοκτόνος ήταν ήρεμος όταν τη σκότωνε

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Σαντορίνη θα ταφεί σήμερα το απόγευμα το αδικοχαμένο 6χρονο κορίτσι, που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Παράλληλα, ο παιδοκτόνος αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι όχι μόνο σκότωσε την κόρη του αλλά στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.


«Για όλα φταίει η κακιά στιγμή και τα χάπια που παίρνω» αναφέρει στην προανακριτική του απολογία ο κατηγορούμενος.

Αποστασιοποιείται η μητέρα της 6χρονης Στέλλας από τους ισχυρισμούς του απόστρατου αστυνομικού και πατροκτόνου. Τώρα στρέφεται νομικά εναντίον του. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο σύζυγός της, ο οποίος απολογείται σήμερα, ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με το συνήγορο της Πόπης Εικοσπεντάκη, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα του μικρού κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Οσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα, είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», δήλωσε ο κ. Δημητρίου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Οι πληροφορίες θέλουν την ίδια να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η κόρη του είχε κινητικά προβλήματα.



thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου