Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κανονικά η αποκομιδή των σκουπιδιών χθες και σήμερα στην Κοζάνη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

– Στο συλλαλητήριο της Αθήνας βρέθηκαν την Πέμπτη εργαζόμενοι στην καθαριότητα από την Κοζάνη


Μετέωρη παραμένει η αποκομιδή των σκουπιδιών στην πόλη της Κοζάνης και σε όλο το δήμο, μετά τη σκληρή στάση που κρατάει η ΠΟΕ ΟΤΑ για το θέμα των συμβασιούχων. Παρά την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων πανελλαδικά, με καταλήψεις στα αμαξοστάσια των δήμων και αποφάσεις για να μην μαζεύονται τα απορρίμματα, στον δήμο της Κοζάνης τόσο σήμερα Παρασκευή όσο και την Πέμπτη έγινε κανονικά η αποκομιδή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης Γιώργος Χριστοφορίδης, διαβεβαίωσε πως σε κάθε περίπτωση πρόβλημα υγείας δεν θα υπάρξει για τους πολίτες. Σημείωσε, δε, πως και τις προηγούμενες ημέρες όταν χρειαζόταν τα σκουπίδια μαζεύονταν (π.χ. στις λαϊκές αγορές κ.α.).
Ωστόσο, το πρωί θα γινόταν συνάντηση των δημοτικών υπαλλήλων με τους αρμόδιους αντιδημάρχους της Κοζάνης για το τι μέλλει γενέσθαι . Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα παρθούν στη γενική συνέλευση που θα ακολουθήσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Εντωμεταξύ, στο συλλαλητήριο της Αθήνας βρέθηκαν την Πέμπτη εργαζόμενοι στην καθαριότητα από την Κοζάνη, ζητώντας να βρεθεί λύση στο θέμα των παρατασιούχων. Συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση και στην πορεία που έγινε, κρατώντας πανό, φορώντας τα σχετικά γιλέκα και φωνάζοντας συνθήματα.





prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου