Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Δωρεάν 2/ωρο σεμινάριο ρομποτικής για μαθητές Α’ δημοτικού μέχρι Γ΄ Γυμνασίου

H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιλαμβανόμενη το ρόλο του ΠΑΜΑΚ ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και το έργο που πρέπει να επιτελέσει, στα πλαίσια των δράσεων της για τη διάδοση της εκπαιδευτικής ρομποτικής Πανελλαδικά, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ 2ωρο σεμινάριο ρομποτικής για μαθητές από Α’ δημοτικού μέχρι και Γ΄ Γυμνασίου.



Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 15 , 16 και 17 Σεπτεμβρίου στις αίθουσες της Databank στη οδό Κ.Δρίζη 7 από πιστοποιημένους από την Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ εκπαιδευτές .

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία δουλεύοντας σε ομάδες υπό τις οδηγίες των καθηγητών να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τον κόσμο της ρομποτικής.


Είναι πλέον γνωστό ότι η ρομποτική συμβάλει αποφασιστικά στην απόκτηση δεξιοτήτων που τα παιδιά θα τις χρειαστούν για όλη τους τη ζωή καθώς μεταξύ των άλλων μαθαίνουν:

Να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους

Να λειτουργούν ως ομάδα

Να αλλάζουν ρόλους κατά τη διάρκεια υλοποίησης ενός Project

Nα πειραματίζονται

Να αποκτούν και να συνδυάζουν γνώσεις από θετικές επιστήμες(Φυσική μαθηματικά)

Να μαθαίνουν αποτελεσματικότερα τον προγραμματισμό Η/Υ καθώς βλέπουν άμεσα τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους

Ενώ παράλληλα ενημερώνονται και γίνονται μέρος των ραγδαίων εξελίξεων της τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε όλους για να σας γνωρίσουμε το θαυμαστό κόσμος της ρομποτικής !

Προσοχή !!!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2461024261 καθημερινά τις ώρες από τις 13: 00 έως και 21:00 και στο email info@anglia.edu.gr ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής στο http://anglia.edu.gr/robotics/ .

Μπορείτε να δηλώστε την συμμετοχή σας με επίσκεψη στα γραφεία της Databank στη διεύθυνση Κ. Δρίζη 7 Κοζάνη μέχρι την Παρασκευή στις 14:00

Λόγο των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου