Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας:10 χρόνια στηρίζει την τοπική αγορά


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας στα δέκα χρόνια λειτουργίας, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής αγοράς.
Σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την 10η επέτειο από την ίδρυσή της, τονίζει ότι από μία τοπική τράπεζα σε επίπεδο νομού Κοζάνης, μετεξελίχτηκε σε περιφερειακή Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας, αύξησε τα καταστήματά της και συνέβαλε στην ανάπτυξη της περιοχής.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

• Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας κλείνει φέτος 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί ως Πιστωτικό Ίδρυμα.
• Στο διάστημα αυτό κατάφερε από τοπική Τράπεζα – μόνο για το Νομό Κοζάνης – να εξελιχθεί σε Περιφερειακή Τράπεζα.
• Είναι ισότιμο μέλος του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Εγγυήσεων (ΤΕΚΕ) μαζί με τα υπόλοιπα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας μας και οι καταθέσεις των πελατών της έχουν την ίδια ακριβώς ΕΓΓΥΗΣΗ που έχουν οι καταθέσεις στις άλλες Κρατικές και Ιδιωτικές Τράπεζες.
• Συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας, επενδύοντας τα κεφάλαιά της στην περιοχή μας.
• Σήμερα δραστηριοποιείται στους Νομούς Κοζάνης και Γρεβενών, αλλά προετοιμάζουμε την επέκτασή μας και στους άλλους νομούς (Φλώρινας και Καστοριάς)
• Συμμετέχει στο ΔΙΚΤΥΟ των Συνεταιριστικών Τραπεζών που μαζί με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Τράπεζα διαθέτουν ένα δίκτυο με 300 καταστήματα και 750 ΑΤΜ σε όλη τη χώρα για συναλλαγές χωρίς χρέωση.
• Έχουμε μέσω του ΔΙΑΣ τη δυνατότητα να εξοφλούμε όλους τους λογαριασμούς των μελών και των πελατών μας σε ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.ά.
• Προσφέρουμε τα υψηλότερα επιτόκια καταθέσεων στα μέλη και τους πελάτες μας σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας – και όχι μόνο τώρα που έλειψε το ρευστό από την αγορά.
• Τώρα που οι άλλες Τράπεζες αυξάνουν αυθαίρετα και απότομα τα επιτόκια χορηγήσεων φαίνεται καθαρά η αξία της συνεργασίας με την Τοπική Τράπεζα
- εμείς δεν αυξάνουμε αυθαίρετα τα επιτόκια χορηγήσεων
- εμείς και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο εξακολουθούμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις μας και τις επενδύσεις τους.
Να σημειωθεί ότι χτες, πραγματοποιούμε ενημερωτική εκδήλωση στη Φλώρινα στην αίθουσα του ΕΒΕ Φλώρινας, προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες για τη σκοπιμότητα, τη χρησιμότητα της στήριξης της Τράπεζας. Στις αρχές Δεκεμβρίου αντίστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά.
Επίσης, με αφορμή τον γιορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας, η ανακοίνωση επισημαίνει: «10 χρόνια ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε το ίδρυμα αυτό, που στην σημερινή οικονομική δυσκολία που υπάρχει στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη η παρουσία της κρίνεται ακόμη πιο αναγκαία . Για τον εορτασμό αυτόν, δημιουργήσαμε τραπεζικά προϊόντα αποδοτικά και παρακαλούμε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειά μας ,να μας επισκεφθούν, να συνεργαστούν μαζί μας, για το συμφέρον του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου