Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δυτική Μακεδονία: Οι λίστες του ΠΑΣΟΚ

 Ανακοινώθηκε χθες Τρίτη, από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, το ψηφοδέλτιο – λίστα
του Κινήματος, ανά εκλογική περιφέρεια, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δεν υπάρχουν αλλαγές στα ονόματα των υποψηφίων, σε σχέση με το ψηφοδέλτιο των εκλογών της 6ης Μαΐου και η τοποθέτηση των υποψηφίων έγινε με βάση τους σταυρούς που έλαβαν στις προηγούμενες εκλογές.


Έτσι επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο κ. Πάρις Κουκουλόπουλος και ακολουθούν οι: Ιωάννης Βλατής, Ελισσάβετ Σπόντη, Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Ευαγγελία Αμπαζή, Δημήτριος Ζιούζιος και Δημήτριος Πογαρίδης.

Ανανεωμένο κατά 100% είναι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλλιπο Πετσάλνικος να βρίσκεται έκτος λίστας, την οποία αποτελούν οι: Θωμάς Αναστασίου, Ιωάννης Παπουλίδης, Χρήστος Λάμπης και Κωνσταντίνος Γκουπιδένης.

Στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Φλώρινας, έχουμε από μία αλλαγή σε σχέση με τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 6ης Μαΐου. Ειδικότερα οι υποψήφιοι, κατά σειρά εκλογής, είναι: Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών οι: Κυριάκος Ταταρίδης, Λάμπρος Παλάντζας και Αθανάσιος Ψάρρας αντί του Βάιου Τζήκα και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας οι: Νικόλαος Σαμαράς, Πασχαλιά Ζαμπούνη, Αλέκα Κεβρεκίδου και Στυλιανός Μαυρίδης αντί του Άνθιμου Μπιτάκη.


ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου