Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Στην Κοζάνη Η Ολυμπιακή Φλόγα (Βίντεο)



Στην Κοζάνη βρέθηκε σήμερα η ολυμπιακή φλόγα στο πλαίσιο του ταξιδιού της στην Ελλάδα προτού αναχωρήσει για το Λονδίνο.

Δείτε πλάνα από την τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία. >>

Θα πληρώνουν ενοίκιο όσοι χρωστούν στεγαστικό


Το σχέδιο των τραπεζών που θα τις βγάλει διπλά κερδισμένες

Να απασφαλίσουν τη βόμβα των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να προκαλέσει τσουνάμι επιπτώσεων στην ήδη χειμαζόμενη κτηματαγορά, επιχειρούν οι τράπεζες.

«Εάν τα βρείτε αλλάζουμε το μνημόνιο»

Ποια μέτρα συζητά να πάρει πίσω η Κομισιόν

Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Κομισιόν, οι δανειστές της Ελλάδας, βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε με την ψήφο του την πολιτική της σκληρής λιτότητας,

Χρόνια Πολλά στη μητέρα !!!


Η Αρχαία Ελλάδα είναι η πρωταρχική πηγή αναφοράς στην "γιορτή της μητέρας".
Ήταν γιορτή της άνοιξης όπου λατρευόταν η Γαία, η μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε η κόρη της η Ρέα η σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και θεά της γονιμότητας.

5η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 13 Μαΐου 2012


Η Ποδηλατοπορεία αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Εδώ και 5 χρόνια ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα συντονίζονται και ενώνουν τις φωνές τους, έτσι ώστε να προβάλλουν το ποδήλατο ως το μέσο μετακίνησης που μπορεί να λύσει κυκλοφοριακά προβλήματα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στις πόλεις που έχουν βουλιάξει από τα Ι.Χ.

Θα καλέσει ο Κάρολος Παπούλιας την Χρυσή Αυγή στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών;

 Θα καλέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να βγει η χώρα από την κρίση;

Ιδού το δίλημμα του Κάρολου Παπούλια.

Οι διερευνητικές εντολές στους πολιτικούς αρχηγούς επιστρέφονται η μια μετά την άλλη αφού είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πεδίο συμφωνίας. Πριν προκηρυχθούν νέες εκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί θα κληθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χρυσή Αυγή: οι λόγοι της ανόδου


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
noikonomou@ekdotiki.gr

Ανδρας, σχετικά νέος που στο παρελθόν έχει ψηφίσει και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το προφίλ του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής, που με τα υψηλά ποσοστά που πέτυχε την περασμένη Κυριακή αλλά και τις πρώτες προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις στελεχών της προκάλεσε συζητήσεις εντός, αλλά και εκτός Ελλάδας.

Ύστατη προσπάθεια Παπούλια για σχηματισμό Κυβέρνησης


Ύστατη προσπάθεια για το σχηματισμό κυβέρνησης θα καταβάλλει σήμερα ο Πρόεδρος της ελληνικής  Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους κυρίους  Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα, τους αρχηγούς δηλ. των κομμάτων που έλαβαν τις προηγούμενες μέρες διερευνητική εντολή.

Ακολούθως το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσουν οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων, που εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Βουλή στις 6 Μαΐου, τους οποίους ο Πρόεδρος θα δεχθεί έναν - έναν, κατά σειρά εκλογικής δύναμης.

«Ράλλυ αντίκα» στα Μαστοροχώρια Βοΐου

Μια πρωτότυπη διαδρομή στα πανέμορφα Μαστοροχώρια του Βοΐου, ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν μέλη Συλλόγων και Λεσχών, που ασχολούνται με τα συλλεκτικά οχήματα και είναι φίλοι του παλαιού αυτοκινήτου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο
Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στις 10 το πρωί.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από την πλατεία Αγ. Γεωργίου της Νεάπολης και ο τερματισμός θα γίνει στον Πεντάλοφο.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι πλατεία Αγ. Γεωργίου Νεάπολης, Τσοτύλι, Ομαλή, Ανθούσα, Ιερά Μονή Αγ. Τριάδας, Βυθός και στον Πεντάλοφο.


ερα