Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Κοζάνη: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη των έξι νεαρών που προέβαλαν αντίσταση σε αστυνομικούς


Αναβλήθηκε για την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου η δίκη
των έξι νεαρών ατόμων που τα ξημερώματα σήμερα προέβαλαν αντίσταση σε αστυνομικούς στη διενέργεια τυπικού ελέγχου και συνεπλάκησαν μαζί τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να παραπεμφθούν το μεσημέρι ενώπιον του αυτόφωρου τριμελούς πλημμελειοδικείου Κοζάνης.

Το περιστατικό ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν κάποιοι νεαροί πυρπόλησαν κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Γιτιάς Κοζάνης. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τους περιοίκους που κάλεσαν την αστυνομία δίνοντας περιγραφές. Αμέσως το τμήμα τάξεως και η τροχαία Κοζάνης ξεκίνησαν την αναζήτηση για να τους εντόπισαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Ζητήθηκε να εκλεχθούν, με τα άτομα σύμφωνα με πληροφορίες να αρνούνται.

 Μεταξύ των έξι νεαρών ατόμων, φοιτητές στην πλειοψηφία τους, είναι και δυο αλλοδαποί, ενώ οι υπόλοιποι είναι έλληνες, οι οποίοι το μεσημέρι ζήτησαν δια των συνηγόρων τους τριήμερη αναβολή της δίκης. Οι έξι συλληφθέντες προσήχθησαν στο αυτόφωρο παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο Κοζάνης είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πολίτες εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στους συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της αντίστασης κατά της αρχής.


ΕΡΑ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου