Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Βουτιά στα ενοίκια – Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές στα φοιτητικά σπίτια

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι εγγραφές των φοιτητών στις σχολές, έρχεται ο πονοκέφαλος της στέγης για όσους θα πρέπει να μετακομίσουν σε άλλη πόλη για τις σπουδές τους.

Τα νέα από την αγορά είναι μάλλον ευχάριστα, αφού οι τιμές για τη φοιτητική στέγη έχουν μειωθεί κατά 10% – 15%.

Το τέλος του νεόπλουτου…

Είδος προς εξαφάνιση είναι πια στην Ελλάδα τα πανάκριβα αυτοκίνητα που έβλεπε κανείς τις μέρες των «παχιών αγελάδων» να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Η αυξημένη φορολογία αλλά και τα έξοδα για να τα συντηρήσουν ανάγκασαν τους ιδιοκτήτες τους να τα πωλούν στο εξωτερικό πολλές φορές όσο- όσο.

ΣΥΡΙΑ: ΄Ενας πόλεμος που το Πεντάγωνο δεν θέλει - Αμερικανός στρατηγός γράφει

Ο Robert H.Scales, απόστρατος υποστράτηγος, πρώην διοικητής του  US Army War College έγραψε για την Washington Post ένα άρθρο για την επικείμενη αμερικανική επέμβαση στη Συρία με τίτλο
“Ένας πόλεμος που το Πεντάγωνο δεν θέλει”.

Ποδηλατοδρομία αγάπης με Κύπριους ποδηλάτες στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Πέντε Κύπριοι ποδηλάτες αναμένεται να διασχίσουν το τριήμερο Κυριακή 8, Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στο πλαίσιο διεξαγωγής Πανελλαδικής Ποδηλασίας με κοινωφελή σκοπό.

«Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι με σύμμαχο τον καλό καιρό, παιδιά της προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τους γονείς τους βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο δημοτικό κήπο και απόλαυσαν την πέμπτη  κατά σειρά «παραμυθένια» Κυριακή του τέταρτου κύκλου του εκπαιδευτικού-ψυχαγωγικού προγράμματος που διοργανώνει και φέτος ο σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,
την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10 π.μ.,
 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής),
με θέματα συζήτησης τα κάτωθι:

Ο εορτασμός της Ιεράς Μονής Παναγίας Κλεισούρας

Το γενέθλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 π.μ. : Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Σεραφείμ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αριανζού κ. Βαρθολομαίου.

Εντοπίστηκαν «ίχνη» του Βασίλη Παλαιοκώστα στην Κοζάνη

Μετά από περίπου 1,5 χρόνο!

Πριν από μερικές εβδομάδες η αστυνομία ενημερώθηκε ότι σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κοζάνη εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο χαρτονομίσματα των 200 από τα προσημειωμένα των λύτρων (περίπου 10.800.000 ευρώ) της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά το καλοκαίρι του 2008.