Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Tα πιο σημαντικά μυστικά ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν ποτέ

Χειμώνας και ιώσεις πάνε μαζί. Κάθε λίγο και λιγάκι, με τα πρώτα κρύα ή με το που δεν ντυθούμε κατάλληλα, αρρωσταίνουμε. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο οργανισμός σας είναι τόσο αδύναμος και επιρρεπής στις ιώσεις;
Κάτι πρέπει να κάνετε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν σπάνια.

60.000 ασφαλισμένοι επιστρέφουν στον ΟΑΕΕ

Προσωρινή λύση στα μεγάλα ταμειακά προβλήματα που έχει ο Οργανισμός Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) θα δοθεί με διεύρυνση της ασφαλιστικής του βάσης, αποφεύγοντας νέες μειώσεις συντάξεων ή αυξήσεις εισφορών σε όλους.

Οι 505 Έλληνες με τα 60 δισ. ευρώ

Περιουσία που αγγίζει τα 60 δισ. ευρώ διαθέτουν μόλις 505 Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία της Wealth-X που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».
Από τα στοιχεία φαίνεται ότι οικονομική κρίση δεν πλήττει τον πλούτο, το αντίθετο μάλλον, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την αύξησή του.

Κάθε τέλος, μια αρχή! Ένας άνδρας σου αποδεικνύει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Πώς μια σχέση, ένας μεγάλος έρωτας που ήρθε και έκατσε σαν βαρύδι στην καρδιά, έρχεται η μοίρα, ο χρόνος, το γραμμένο και σου αποκαλύπτει πως έτσι έπρεπε να γίνει. Για το καλό σου...
"Έτσι είναι η ζωή..."!
Μια φράση που ανάλογα με την ψυχολογία σου, ακούγεται διαφορετικά! ΕΤΣΙ όμορφη, ΕΤΣΙ κυνική, ΕΤΣΙ άδικη!

Οι νέες τάσεις μακιγιάζ Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014

Η μόδα αλλάζει, ανανεώνεται, γυρνά και επηρεάζει...

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας προτείνουν το μακιγιάζ που θα αναδείξει
 τις γοητευτικότερες γυναίκες και φέτος.
Για να δούμε λοιπόν τι θα χαρακτηρίσει τη νέα σεζόν
φθινόπωρο-χειμώνας 2013-2014

Αγάπα με για να μην πονάω

Καμία φορά η αγάπη πληγώνει, αλλά ,όπως φαίνεται, μπορεί εξίσου να απαλύνει το σωματικό πόνο, σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές έρευνες, μια αμερικανική και μια καναδική, που διαπίστωσαν ότι τα συναισθήματα αγάπης που νιώθει ένας άνθρωπος, μπορούν να λειτουργήσουν αντισταθμιστικά για τα συναισθήματα πόνου και έτσι ο άνθρωπος να αντέχει τον πόνο περισσότερο.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου για την Ελλάδα

Μελετώντας για χρόνια τις διάφορες προφητείες διαφόρων μεγάλων αντρών δεν μπορούσα να μην προσέξω τα τετράστιχα του ελληνόψυχου Νοστραδάμου.
Έτσι λοιπόν ξεχωρίσαμε τα παρακάτω τα οποία χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)

Ο πεντάχρονος με τα προσθετικά πόδια που μας συγκίνησε (video)

Ο μικρός Μάρσαλ Τζάνσον από την Κορνουάλη μπορεί πλέον να τρέχει και να παίζει με τους φίλους του χάρη στα νέα προσθετικά του πόδια.
Είναι ένας μικρός ήρωας, καθώς ο ίδιος επέλεξε τα πόδια να θυμίζουν τους αγαπημένους του Πάουερ Ρέιντζερς.

Ξεκινά η ανάπλαση της βόρειας εισόδου της Πτολεμαϊδας και του αύλειου χώρου του ΕΑΚ

Οι συμβάσεις δύο σημαντικών έργων υπογράφτηκαν την Παρασκευή μεταξύ Δημάρχου Εορδαίας και αναδόχων εταιρειών.
Πρόκειται για τα έργα της ανάπλασης της βόρειας εισόδου της πόλης και την ανάπλαση του αύλειου χώρου του ΕΑΚ Πτολεμαίδας.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να γίνει η δημοπράτηση, να υπογράφουμε τη σύμβαση ανάπλασης της βόρειας εισόδου της πόλης. 

Απαγορεύεται η καύση ξυλοκάρβουνου - Έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος στο Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Β. Κωνσταντόπουλο

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η σημαντική, από κάθε άποψη, πρωτοβουλία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για τη δωρεάν διάθεση ποσότητας ξυλοκάρβουνου σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες της περιοχής, μετά και το έγγραφο που απέστειλε στο δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο, με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2013, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Αλβανός!

Γιατί ο Παρθενώνας δεν πέφτει από τους σεισμούς

Ο Παρθενώνας έχει περάσει εκατοντάδες δυνατούς σεισμούς.
Κι όμως, οι καταστροφές του προέρχονται αποκλειστικά από βομβαρδισμούς των κατακτητών ή από τους κλέφτες,
 όπως ο Έλγιν και οι ομοίοι του.
Έχετε αναρωτηθεί, όμως, γιατί δεν πέφτει από τους σεισμούς;

Οι βιολογικές επιπτώσεις από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα από τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών που έχει αναδειχθεί σε είδος πρώτης επιλογής από τους καταναλωτές.
Οι λόγοι είναι πολλαπλοί, με κυριότερο εκείνον της εύκολης και άμεσης επικοινωνίας για λόγους επαγγελματικούς, κοινωνικούς αλλά και ψυχαγωγίας.

Ψαρονέφρι με μέλι και μπαχαρικά

Ένα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι
..ό,τι πρέπει για τα φθινοπωρινά κρύα.

Υλικά
3 τεμάχια ψαρονέφρι, συνολικού βάρους 1.100 – 1.200 γρ.
2 καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα σε μικρούς κύβους
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

Tanker Jets- φαντάσματα κατά τη διάρκεια αεροψεκασμού - video

Αεροπλάνα φαντάσματα, κατά την διάρκεια χημικού αεροψεκασμού, βιντεοσκόπησε πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους της Fed Ex, κατά την διάρκεια μιας πτήσης.
Τα δυο αεροπλάνα που ψεκάζουν και φαίνονται στο βίντεο κόντεψαν να συγκρουστούν με το FedEx 5034, το οποίο δεν είχε εντοπίσει την διελευση αυτών των αεροσκαφών στο σύστημα αποφυγής του.

Νεκρός δρομέας στον Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Με τον θάνατο ενός δρομέα αμαυρώθηκε ο 2ος διεθνής Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, όταν στον τρίτο και τελευταίο γύρο έπειτα από περίπου 15 χλμ., υπέστη πιθανότατα καρδιακό επεισόδιο. Παρά το γεγονός ότι έσπευσε άμεσα στο σημείο ο γιατρός του αγώνα, όπως επίσης και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»,
ο 49χρονος δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή!

Μας είπαν ότι το κοριτσάκι μας γεννήθηκε νεκρό -

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η Μαρία που εντοπίστηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό. Το φέρετρο όμως ήταν άδειο και το πτώμα δε βρέθηκε ποτέ!