Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι - 2013 (video)

Μια συλλογή  με υπέροχα πράγματα που έκαναν υπέροχοι άνθρωποι μέσα στο 2013.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί
...κατά προτίμηση σε full screen !

Ο μυστικός έρωτας ενός προέδρου

Και ξαφνικά, όλα τα καυτά θέματα που απασχολούσαν τη γαλλική επικαιρότητα, τα οικονομικά προβλήματα, η άνοδος της Ακροδεξιάς, η υπόθεση Ντιεντονέ, η στροφή που φαίνεται να κάνει ο γάλλος πρόεδρος προς τον «σοσιαλφιλελευθερισμό», όλα έκαναν στην άκρη. Ενα ζήτημα συζητούσε χθες η Γαλλία: την κρυφή σχέση που διατηρεί, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Κλόουζερ», ο Φρανσουά Ολάντ με τη 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

Αβοκάντο: το φρούτο που κόβει την όρεξη «μαχαίρι»

Για μία ακόμη φορά, η φύση φαίνεται πως έχει προβλέψει για όλα. Υπάρχουν  φρούτα, η κατανάλωση των οποίων τονώνει το αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να περιορίζει την όρεξή μας για τσιμπολόγημα αργότερα μέσα στην ημέρα. Το πιο αποτελεσματικό απ’ όλα, σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Loma Linda, στην Καλιφόρνια, είναι το… αβοκάντο.

Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκη, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Η εξαίρετη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νατάσσα Μάρε Μουμτζίδου με τους G.T. Trio θα διασκευάσουν τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη Μάνου  Χατζιδάκη ντύνοντας τα με στοιχεία jazz και Latin.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου  στο «ΕΡΜΙΟΝΙΟ» .

Εκπτώσεις 2014: τι πρέπει να γνωρίζετε

Εγκύκλιο με οδηγίες και διευκρινίσεις, για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων 2014 όσο και για τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων 2014 απέστειλε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με επιστολή της στις Ομοσπονδίες μέλη της και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.

Άγγελος Φιλιππίδης σύλληψη: πού ετοίμαζε ταξιδάκι χωρίς επιστροφή

Συνελήφθη  στην Τουρκία -και πιο συγκεκριμένα, σε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη- ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης.
Τούρκοι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Έλληνα πρώην ισχυρού άνδρα του ΤΤ, αναλύοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού του τηλεφώνου.

Αυτοδιοικητικές εκλογές Κοζάνης: Eτοιμάζεται νέος συνδυασμός για τον δήμο

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Μάιο του 2014, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αλλαγή σελίδας ανανέωσης πολιτικών προσώπων. Η ελληνική κοινωνία πρέπει να αναδείξει νέα, άφθαρτα πρόσωπα, προσωπικότητες, αναγνωρισμένου κύρους, με όρεξη και διάθεση κοινωνικής προσφοράς και φυσικά εκτός «κομματικού σωλήνα». Οι Περιφέρειες και οι Δήμοι όλης της χώρας έχουν ανάγκη από νέα πρόσωπα με γνώση, ικανότητες και αποφασιστικότητα για να απαντήσουν στις νέες προκλήσεις των καιρών.

16χρονη μαχαιρωμένη και χτυπημένη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Κοζάνης

Το παρακάτω περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Κοζάνης, στα Πλατάνια.

Στις 16:00, 16χρονη κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πόδι, αιμόφυρτη στο πρόσωπο, ξυπόλητη και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.