Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Εσείς τι όνειρο θα δείτε απόψε;

Μήπως κάθε βράδυ ξυπνάτε φοβισμένοι σαν μικρό παιδί από εφιάλτες; Μάθετε λοιπόν ότι οι εφιάλτες και τα «κακά» όνειρα δεν αφορούν μόνο τα παιδιά. Αν ωστόσο ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που υποφέρουν από εφιάλτες τα νέα είναι καλά για σας καθώς οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορείτε, όχι μόνο να τους αποφύγετε, αλλά και να δείτε το όνειρο που εσείς θέλετε.

Ένα φυτό της ελληνικής υπαίθρου, όπλο κατά του καρκίνου

Ένα φυτό που μπορείτε να δείτε σε αφθονία στην ελληνική εξοχή και ήταν γνωστό για τις θεραπευτικές – και τοξικές – ιδιότητές του από την αρχαιότητα ίσως αποτελέσει το επόμενο όπλο της επιστήμης ενάντια στον καρκίνο.

Κακές συνήθειες που μας ωφελούν!

Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για το άστρωτο κρεβάτι μας και να θεωρούμαστε έξυπνοι επειδή μασάμε τσίχλα;
Αυτό τουλάχιστον λένε οι ειδικοί, οι οποίοι μας προτρέπουν να δείχνουμε περήφανοι τα τσαλακωμένα μας σεντόνια, να αναβάλλουμε για αύριο το σκούπισμα, να καθόμαστε αναπαυτικά για να απολαύσουμε ένα κομμάτι γλυκό και να μη διστάζουμε να μασάμε τσίχλα στο γραφείο.

Κοζανίτικη Αποκριά 2014: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τη Μικρή Αποκριά, Κυριακή 23 - 2

ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

11.00 – 14.00 Κεντρική Πλατεία: ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑ
11.00   Κεντρική Πλατεία: Είσοδος Καρνάβαλου με τη συνοδεία της Πανδώρας και μεταμφιεσμένων παιδιών
11.15   Κεντρική Πλατεία: Χορευτικά Τμήματα του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης

Ξεκινούν οι διαδικασίες για προσλήψεις ΑμεΑ στο Δημόσιο

Ξεκινούν σύντομα οι διαδικασίες για την κάλυψη σε ποσοστό 5%, των θέσεων που προκηρύσσονται στο δημόσιο από άτομα με αναπηρία, και άλλες προστατευόμενες κατηγορίες.
Την εξαγγελία έκανε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ανοίγοντας τις εργασίες της δεύτερης μέρας της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΣΑμεΑ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

«Γέφυρα Ζωής»: 5η Αιμοδοσία του 2014 με τον Σύλλογο Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης

O Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης (ΣΕΟ)
 συμμετέχει στην 5η Αιμοδοσία του 2014
του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨,  με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου  την  Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014   από τις 15:00 – 20:00 (προσέλευση ως 19:30), στα γραφεία του Συλλόγου Παύλου Χαρίση 23

Aποτελέσματα για προσλήψεις ορισμένου χρόνου ( 8 μηνών) για Νομό Κοζάνης