Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Για την απεργία των Φαρμακοποιών -της Ελλης Λαμπρέτσα

Από τον καιρό που σπούδαζα Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μου είχε κάνει εντύπωση η αυστηρότητα της
Φαρμακευτικής Νομοθεσίας και του Κώδικα Φαρμακευτικής Δεοντολογίας.

Σύλληψη 20χρονης Βουλγάρας για κλοπές στην Κοζάνη και Αναζητείται η συνεργός της

Χθες το μεσημέρι στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, για διακεκριμένες κλοπές.
Συγκεκριμένα, η 20χρονη λίγο νωρίτερα στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης αφαίρεσε από την τσάντα 39χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι, έγινε όμως αντιληπτή και στην προσπάθειά της να διαφύγει το απέρριψε στο έδαφος, αλλά ακινητοποιήθηκε από υπάλληλο ιδιωτικής υπηρεσίας φύλαξης.

''Καθάρισαν'' την Νεράϊδα

Με το σύνθημα ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΚΑΘΑΡΗ ΝΕΡΑΪΔΑ, η εθελοντική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νεράιδας
πήρε τα μηχανάκια, φτυάρια, κλαδευτήρια και σκούπες "υπό μάλης" και για δυο μέρες έκοψε, κλάδεψε και καθάρισε όλα τα Πάρκα και τα παρτέρια της Νεράιδας.
Νιώθοντας περήφανος, τους Ευχαριστώ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας

Σπείρα έφτιαχνε «μαϊμού» πιστωτικές

Τρεις συλλήψεις, αναζητούνται δύο μέλη της σπείρας - Στις 33.000 ευρώ το κέρδος
Αγορές άνω των 30.000 ευρώ με εκατοντάδες πλαστές πιστωτικές κάρτες, σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, έκανε πενταμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης με τη σύλληψη τριών μελών του κυκλώματος.

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε τον σχιζοφρενή γιο του

Στις 7 Ιουλίου του 1996 ο 54χρονος μηχανολόγος και επιχειρηματίας Απόστολος Κοσμάς σκότωσε με τσεκούρι τον πρωτότοκο γιο του την ώρα που εκείνος κοιμόταν. Στη συνέχεια, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, μετέφερε το πτώμα στο εξοχικό της οικογένειας στον Κάλαμο και το πυρπόλησε. Ο παιδοκτόνος επέστρεψε στο εξοχικό την επόμενη μέρα και τεμάχισε το απανθρακωμένο πτώμα με πριόνι, προκειμένου να το εξαφανίσει.

Φορολογικές δηλώσεις 2014: Παγίδες έξτρα φόρων

Παγίδες έξτρα φόρων για εκατοντάδες χιλιάδες φορολογουμένους έχει στήσει το υπουργείο Οικονομικών με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις.
Η κατάργηση των πρόσθετων αφορολογήτων ποσών για τα παιδιά, η κατάργηση των περισσότερων φοροαπαλλαγών, η διατήρηση των «τσουχτερών» τεκμηρίων διαβίωσης, η αυστηριοποίηση του μέτρου των αποδείξεων αναμένεται να «φουσκώσουν» σημαντικά το φορολογικό λογαριασμό που θα κληθούν να εξοφλήσουν
οι φορολογούμενοι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με
 την Ημερησία.

Mητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος: Σχόλιο στα σχόλια για το 1821

Ὁ καθένας δικαιοῦται νά ἔχει τήν ἄποψη του. Ὁ καθένας δικαιοῦται νά τήν λέει ἀκόμη καί τότε πού  λέει ἀνοησίες. Ἔχω καί ἐγώ λοιπόν τό δικαίωμα νά ἔχω τήν ἄποψη μου καί θέλω νά τήν πῶ. Μίλησε ὁ Νίκος Δήμου, ἀπό τό «ΠΟΤΑΜΙ» γιά τό 1821, γιά τούς Ἕλληνες καί τό ρόλο τῆς Ἐκκλησίας. Μίλησε καί ἡ κ. Ρεπούση ἀπό τήν ΔΗΜΑΡ καί εἶπε τά ἴδια περίπου πράγματα.

Σεισμική δόνηση 3,3 R στις 1:12 π.μ. 15χμ Ανατολικά των Γρεβενών

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 01.12 π.μ.
 και έγινε αισθητή στα Γρεβενά και την Κοζάνη