Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Φράουλες κατά της χοληστερίνης

Φράουλες. Ένα υπέροχο καλοκαιρινό φρούτο γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, αλλά και με μία ακόμα σημαντική ιδιότητα: μειώνει την χοληστερόλη όπως αποδεικνύεται σε νέα έρευνα.

Βάνα Μπάρμπα: ποια η κρυφή σχέση με τον Ισπανό Βασιλιά

Περίπου στα τέλη της δεκαετίας του 90, ο Ισπανός βασιλιάς Χουάν Κάρλος άρχισε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόσωπο της Βάνας Μπάρα κατά τη διάρκεια τυχαίας συνευρέσεώς τους στη Μαδρίτη.

Πλούτος, αυτοκτονίες και ναρκωτικά: Οι δύο όψεις της κρίσης...

Η κρίση οδηγεί σε ακραίες μορφές ανισότητας τον πλανήτη.
Τη στιγμή που ο αριθμός των πλουσίων αυξάνεται , για άλλους
-και περισσότερους- η απόγνωση από τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που συνδέονται με την κρίση φτάνει στο κατακόρυφο με αποτέλεσμα οι αυτοκτονίες και η χρήση φτηνών ναρκωτικών να καταγράφουν σημαντική άνοδο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: η αποκάλυψη για τον καρκίνο, ποιος τον προκάλεσε

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πολλές κινηματογραφικές και θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της.
Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό της είχε ανεβάσει την Επίδαυρο την «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Μίνω Βολανάκη και οι κριτικές που είχε αποσπάσει δεν ήταν θετικές.

Οι τιμές για τους τουρίστες. Τι πληρώνουν ακριβότερα, τι φθηνότερα

Φθηνότερα θα πληρώσουν οι τουρίστες το εμφιαλωμένο νερό, τον συσκευασμένο καφέ και το βούτυρο στα σούπερ μάρκετ δημοφιλών ελληνικών προορισμών σε σχέση με το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλλουν σε σούπερ μάρκετ άμεσα ανταγωνιστικών προορισμών του εξωτερικού.

Ποιο χρώμα φτιάχνει τη διάθεση μας τη νύχτα;

Αμερικανική επιστημονική έρευνα καταδεικνύει ότι το φως τη νύχτα, ανάλογα με το χρώμα του, μπορεί να έχει σημαντική και πολύ διαφορετική επίδραση.

Ποιοι Έλληνες βιομήχανοι «αφανίστηκαν» από την κρίση

Είναι γεγονός, πως η οικονομική κρίση, που πλήττει τη χώρα δεν κάνει διακρίσεις, καθώς εκτός από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έβαλαν «λουκέτο», εξόντωσε και πολλούς Έλληνες βιομηχάνους.
Τρανταχτά παραδείγματα Ελλήνων βιομηχάνων, που πτώχευσαν λόγω κρίσης είναι:

Σάλος στα Γρεβενά με τον σωφρονιστικό που διακινούσε ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 33χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Γρεβενών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς ο ίδιος φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά εντός των φυλακών.

Δημόσιο: Στα 500 ευρώ οι μισθοι των ΔΕ

Με μισθούς που αντιστοιχούν στον βασικό του ιδιωτικού τομέα θα έρθουν αντιμέτωποι οι δημόσιοι υπάλληλοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής".Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το αίτημα της τρόικας είναι οι μισθοί των υπαλλήλων που είναι απόφοιτοι Γυμνασίου -Λυκείου να υποχωρήσουν στα επίπεδα των αμοιβών του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή γύρω στα 500 ευρώ.