Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Τέλος η απεργία λόγω επιστράτευσης

Τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσε το απόγευμα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μετά την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων. Το συνδικάτο των εργαζομένων στη ΔΕΗ διεμήνυσε ότι θα συνεχίσει «τον αγώνα με άλλες μορφές κινητοποιήσεων».

Kαλοκαιρινές εκπτώσεις 2014: πότε ξεκινούν, τι πρέπει να προσέξετε

Λίγο πριν από τις διακοπές τους οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν -σε καλύτερη τιμή- όλα όσα τους λείπουν και θα ήθελαν να βάλουν στις βαλίτσες τους. Κι αυτό γιατί από την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου ξεκινούν και επίσημα οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2014 στα εμπορικά καταστήματα. Το διάστημα των εκπτώσεων θα διαρκέσει έως και το τέλος Αυγούστου.

Χώρισαν Πέτρος Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: τι είπαν σε ανακοίνωση

Η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου για άλλους ήταν βόμβα καθώς δεν το περίμεναν ενώ για κάποιους άλλους θέμα χρόνου να ανακοινωθεί.
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι», αναφέρουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.

Σκοτώνει 1 στους 10 ενήλικες και το έχουμε όλοι σπίτι μας

Νέα έκθεση από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων καταδεικνύει ότι χιλιάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο της ζωής τους από μία και μόνο κακή συνήθεια.
Πιο συγκεκριμένα, τα στατιστικά δείχνουν ότι 88.000 ενήλικες χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο.

Η ΓΕΝΟΠ απέρριψε ακραίες αντιδράσεις μετά την επιστράτευση εκτός από τον Φωτόπουλο "Θα σκίσω το δικό μου φύλλο κι ας με απολύσει ο Σαμαράς"

Κατά πληροφορίες, προτάσεις να αγνοήσουν ή "να σκίσουν" οι εργαζόμενοι τα φύλλα επίταξης δεν υιοθετήθηκαν. Ωστόσο ο Νίκος Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, εκ των εισηγητών αυτής της πρότασης δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει το δικό του φυλλάδιο, προκαλώντας τον πρωθυπουργό "να τον απολύσει".