Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΑΕΔ: πώς θα ανανεώνεται πλέον η κάρτα ανεργίας

Εκτός από τις προσλήψεις του ΟΑΕΔ, σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στον ΟΑΕΔ αφού μέσω του διαδικτύου θα μπορούν σε λίγες ημέρες, οι άνεργοι εγγεγραμμένοι του ΟΑΕΔ να κάνουν την ανανέωση της κάρτας ανεργίας τους.

Οι 6 λόγοι που πονά το γυναικείο στήθος

Το γυναικείο στήθος είναι κατά περιόδους πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα. Πολλές φορές ο πόνος είναι αναπόφευκτο σύμπτωμα της επικείμενης περιόδου ή μπορεί να οφείλεται σε κάποια κακή συνήθεια.

Δείτε πού μπορεί να οφείλεται ο πόνος και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται από την Κυριακή έως και την Τέταρτη στα ηπειρωτικά οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους άνεμους.

Σεμινάριο κατάρτισης στην παραγωγή φαρμακευτικών φυτών

ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΘ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ / ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ
«ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΦΑΦ) ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΑΕ)»
Οι εγγραφές για τον 9o κύκλο ξεκίνησαν

Εκδήλωση της Τροχαίας Κοζάνης για τους μικρούς ποδηλάτες

Η τροχαία Κοζάνης, σε μια συνεχή προσπάθεια για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, την  επιμόρφωση των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και την αύξηση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή μας, θα είναι και φέτος κοντά στους μικρούς μαθητές, με σύνθημα ” συμμετέχω, απαντώ, κερδίζω, με ποδήλατο γυρίζω….”διοργανώνοντας το Σάββατο 20-9-214 και ώρα 18.30, στα πλαίσια της έκθεσης τροχαίας,  εκδήλωση προς τιμήν τους, με τίτλο:”ποδηλατώ με ασφάλεια-φοράω πάντα κράνος”.

«Αλέξανδρος ο Δ΄και Ρωξάνη στην Αμφίπολη»

«Αλέξανδρος ο Δ΄και Ρωξάνη στην Αμφίπολη!!!».

Mε αυτό τον τίτλο τα τοπικά μέσα στις Σέρρες κατέγραφαν την ιστορία της ανασκαφής στην Αμφίπολη, πολύ πριν από τα αθηναϊκά μέσα μάθουν για την Αμφίπολη.