Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Προκήρυξη 110 θέσεων στη ΔΕΗ

Αρχίζει στις 15 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων στον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 110 θέσεις πτυχιούχων πανεπιστημίου και ΤΕΙ στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ (προκήρυξη 1/2015, ΦΕΚ 1/11.03.2015, τεύχος ΑΣΕΠ).

Ανθρωποκυνηγητό για τον γιο της εκπαιδευτικού που βρέθηκε νεκρή

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες στην Νεμέα της Κορίνθου για τον εντοπισμό του γιου της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια την Παρασκευή, μέσα στο σπίτι της στη Βούλα.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του νεαρού, ο οποίος αγνοείται από τη στιγμή που έγινε η δολοφονία και διέφυγε από το σπίτι με πολυτελές τζιπ το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στην Ιτέα.

Τα κρίσιμα λεπτά που άλλαξαν τον Γιακουμάκη: Είδα έναν άλλο άνθρωπο

Το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, όταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έφυγε από τη Σχολή του και δεν επέστρεψε ποτέ, κάτι συνέβη, κάτι μεσολάβησε, και ο 20χρονος φοιτητής, άλλαξε εντελώς.

Επτά τροφές για αδυνάτισμα εξπρές

Διώξτε τα περιττά κιλά στο πι και φι βάζοντας στη ζωή σας 
τα παρακάτω υγιεινά και θρεπτικά σνακ!
Όταν μιλάμε για αδυνάτισμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι θέλουμε να δούμε αποτέλεσμα το συντομότερο δυνατό.

Δημόσιο: πόσο μειώθηκαν οι μισθοί των υπαλλήλων, τι θα σημάνει μια αύξηση

Κάθετες μειώσεις καταγράφονται στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου την πενταετία της κρίσης και συγκεκριμένα ανάμεσα στα έτη 2009 – 2013.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», οι υπάλληλοι του Δημοσίου από την αρχή της κρίσης ήρθαν αντιμέτωποι με μειώσεις αποδοχών από 25% έως 38%, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στην τρόικα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους επί θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης, όπως αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Τόσα δις ευρώ υπολογίζονται οι γερμανικές αποζημιώσεις!

Ελληνορωσικό μέτωπο για το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία. Δεν είναι απαραίτητο να θέσει ευθέως ζήτημα η Μόσχα στο Βερολίνο γι΄ αυτό. Αρκεί να υλοποιήσει αυτό που περίπου υποσχέθηκε: να ανοίξει τα αρχεία της και να δώσει στην Αθήνα όσα έγγραφα βρήκε ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο το 1945. Έγγραφα που έχουν να κάνουν με τις γερμανικές θηριωδίες επί κατοχής στην Ελλάδα.

Μυρίζει άνοιξη! Ανεβαίνει η θερμοκρασία! Αναλυτική πρόβλεψη

Τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο, βαθμιαία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού για ολόκληρη τη χώρα: