Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε με την τηλεόραση ανοιχτή

Αν είστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ευκολότερο να τους πάρει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό διαταράσσει τη σωστή διαδικασία του ύπνου και επηρεάζει τη γενικότερη υγεία σας. Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι πρέπει να κοιμόμαστε σε δωμάτια χωρίς φως.

Μέχρι τα Χριστούγεννα έτοιμη η νέα κεντρική πλατεία Κοζάνης (φωτογραφίες)

"ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ" ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ

- Τι θα γίνει με την πιάτσα των ταξί

Στην Εισαγγελία η οικογένεια του 7χρονου που έπεσε θύμα σχολικής βίας

Στην Εισαγγελία Βόλου πρόκειται να καταφύγει σήμερα, η οικογένεια του 7χρονου μαθητή - θύματος βίας από συμμαθητές του μέσα στο σχολείο, εν ώρα μαθήματος. Η οικογένεια του μικρού μαθητή, συνοδεία του δικηγόρου της πρόκειται να αναφέρει το περιστατικό στην Εισαγγελία και να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος των πραγματικών υπαίτιων του πρωτοφανούς περιστατικού.

Σύλληψη 4 Ρουμάνων για κλοπές στην Κοζάνη

Με τη μέθοδο της απασχόλησης «χτύπησαν» σε 65χρονη στο Κοντοβούνι
Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (Τ.Δ.Π.Μ.) Σερβίων, συνέλαβαν 4 αλλοδαπούς υπηκόους Ρουμανίας, δύο γυναίκες 32 και 40 χρονών και δύο άνδρες 24 και 40 χρονών, για κλοπή.

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά με το χιόνι να ξεπερνά το μισό μέτρο!

«Πρεμιέρα» στη νέα χειμερινή σεζόν κάνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, καθώς ολοκληρώνεται μέσα στην ημέρα η προετοιμασία των πιστών και των «λιφτ». Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν τρεις πίστες: η Ελίμεια, ο Φίλιππος και ο Μάγας Αλέξανδρος και τρία «λιφτ»: το συρόμενο, το διθέσιο και το τριθέσιο.

Στις 16:30 σήμερα29-11 ανοίγει της πόρτες του στο κοινό το Δάσος των Ξωτικών

Το Δάσος των Ξωτικών ανοίγει τις Πύλες του για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους, ανεπίσημα από την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:30, ενώ οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση του, προσχωρούν πυρετωδώς. Τα εγκαίνια προγραμματίστηκαν  για την Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου 2015.