Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά το αλάτι Ιμαλαΐων

Γέμισε η Ελλάδα με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
Και ξαφνικά το βρίσκεις παντού -από τη λαϊκή μέχρι μικρομάγαζα και σούπερ μάρκετ
Λένε ότι είναι καλό, γιατί δεν ανεβάζει την πίεση.

Κάρτα σίτισης-αλληλεγγύης: Ποιοι 148.000 τη δικαιούνται και τι κερδίζουν

Για δυο μήνες παρατείνεται η κάρτα σίτισης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για 148.000 δικαιούχους «λόγω Πάσχα» καθώς καθυστερεί η έναρξη των νέων αιτήσεων για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (κοινωνικό εισόδημα) το οποίο σκοντάφτει στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και αναβάλλεται η έναρξή του για τον Ιούνιο.

Το μελισσόχορτο κάνει καλό στην επιδερμίδα

Τα φύλλα της μοιάζουν πολύ με της μέντας. Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημη, είναι όμως γνωστή από τα αρχαία χρόνια για τις ηρεμιστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Ο λόγος για τη μέλισσα τη φαρμακευτική ή το μελισσόχορτο, όπως είναι πιο γνωστό, που έχει μόνο καλές «προθέσεις» για την...επιδερμίδα.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό

Δεν είναι εύκολο να διατηρείς μια σέξι κορμοστασιά σαν της Τζένιφερ Άνιστον. Δεν απαιτεί ακριβώς θυσίες, αλλά ισορροπημένη διατροφή, δέσμευση και χρόνο.
Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός,κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με σταγόνες λεμονιού και στη συνέχεια γυμνάζεται.
Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι με θέληση και επιμονή όλα γίνονται.

Ερχεται χαράτσι στα πετρελαιοκίνητα ΙΧ

Στην προσπάθεια να βρει δημοσιονομικά μέτρα 5,4 δισ. ευρώ ως το 2018, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ντίζελ κίνησης με αυτόν που επιβάλλεται στη βενζίνη.

Εως 31 Μαρτίου η τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 είναι η τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής εισφορών 1ου διμήνου 2016, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).
Την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν, μέσω μέσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή):

Οι αλλαγές στους φόρους, την απόσυρση και τα τέλη κυκλοφορίας

Μεγάλες ανατροπές στη φορολογία των αυτοκινήτων, σχεδιάζουν στο υπουργείο Οικονομικών θέλοντας να μαζέψουν περισσότερα χρήματα και να κλείσει το δημοσιονομικό κενό.
Προς το παρόν πρόκειται για σενάρια τα οποία, ωστόσο, αν επιβεβαιωθούν θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο στην αγορά η οποία έχει παγώσει περιμένοντας τις αλλαγές αλλά και την παράταση της απόσυρσης.