Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πώς επηρεάζει ο νέος τρόπος υπολογισμού μισθούς και συντάξεις

O λόγος πάλι για μειώσεις που επιβαρύνουν τους συνήθεις μισθωτούς και συνταξιούχους.
Με βάση το νέο τρόπο υπολογισμού των εισφορών στο σύνολο των αποδοχών από το σχεδιο νόμου από την 1η Ιανουαρίου 2017 οι εισφορές για την κύρια σύνταξη θα επιβάλλονται επί πάσης φύσεως εισοδήματα και όχι μόνο επί του βασικού μισθού και του επιδόματος των 140 ευρώ όπως ισχύει σήμερα.

Βόμβα του Spiegel: Ο Σόιμπλε εμπλέκεται στο σκάνδαλο του αιώνα!

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Βέρνερ Γκάτσερ, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου γερμανικού υπουργείου Οικονομικών αρνούνταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spiegel, επί σειρά ετών να έρθουν σε επαφή με πληροφοριοδότη που ήθελε να προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με ύποπτες συναλλαγές μιας εικονικής εταιρείας στον Παναμά.

Άστατος ο καιρός έως και την Δευτέρα, 11 Απριλίου

Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Κεντρικό Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας ενώ κατά τόπους στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα.

Γιορτή από τον Δήμο Κοζάνης για τη νέα κεντρική πλατεία της πόλης

Λόγω της μεγάλης πιθανότητας βροχής, τις βραδυνές ώρες σήμερα, η γιορτή για τη νέα πλατεία Κοζάνης μετατίθεται για τη Δευτέρα το βράδυ στις 20.30.

«Μια γιορτή για τη νέα μας πλατεία» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία της πόλης από τον Δήμο Κοζάνης, με ένα αρκετά πλούσιο μουσικό και όχι μόνο πρόγραμμα!!