Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Mega ώρα μηδέν: Πώς οι τράπεζες «τελειώνουν» το Μεγάλο Κανάλι

Εξαντλούνται επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια για τη διάσωση του ΜΕGA, καθώς οι τράπεζες πιέζουν ασφυκτικά τους µετόχους οι οποίοι συνεχίζουν τις µεταξύ τους διεργασίες χωρίς να δεσµεύονται για τα 22,5 εκατ. ευρώ της αύξησης του κεφαλαίου.

Τρώτε μπανάνα καθημερινά; Μάθετε πόσο καλό κάνετε στον εαυτό σας

Είτε είστε ήδη λάτρεις, είτε κάποιος που χρειάζεται περισσότερους λόγους για να βάλει την μπανάνα πιο τακτικά στο πρόγραμμά του, διαβάστε τα 6 οφέλη που έχει όποιος την καταναλώνει συχνά, ακόμη και σε καθημερινή βάση.

Επιβολή φόρου στο ίντερνετ πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση

Την επιβολή φόρου στο ίντερνετ έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές! Σύμφωνα με την “Αγορά”, στο κείμενο στο οποίο κατέληξαν οι δύο πλευρές στην τελευταία συνάντηση, πριν από την παύση των διαπραγματεύσεων, αποφασίστηκε να εισαχθεί ένας φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας.

«Κεραυνός» από την Ryanair: Γιατί σταματά τις πτήσεις προς Ελλάδα

Στην απόφαση να τερματίσει, κατά δύο μήνες νωρίτερα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων στη χώρα μας «εξαναγκάζεται να προχωρήσει» η Ryanair, σύμφωνα με όσα λέει ο εμπορικός διευθυντής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλών ναύλων κ. Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής».

Υποχρεωτικές οι νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξουμε και πόσο κοστίζουν

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποχρεωτική έκδοση νέου τύπου αστυνομικών ταυτοτήτων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Στη σχετική απόφαση προβλέπεται η παράταση εκ νέου μέχρι 30-6-2018.

Έτοιμο πριν από το Πάσχα το νέο κτήριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης! - Πότε θα λειτουργήσει

Έτοιμο μέχρι πριν από το Πάσχα θα είναι το κτήριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη και θα λειτουργήσει άμεσα με την ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο ξενοδοχειακός και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός.

Έργο πνοής για το Πανεπιστήμιο η κατασκευή της Πανεπιστημιούπολης

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ

Μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το Πανεπιστήμιο και τη Δυτική Μακεδονία, χαρακτήρισε την ανακήρυξη του τελικού μειοδότη για το διαγωνισμό της Πανεπιστημιούπολης ο Πρύτανης Αντώνης Τουρλιδάκης μιλώντας στο ράδιο Λόγος, λέγοντας πως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, ανησυχίας και αγωνίας με την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα της περιοχής, πολύ σημαντικό για την ανάπτυξή της.

Πασχαλινή αιμοδοσία από τη «Γέφυρα Ζωής» στην Κοζάνη

Άγιες ημέρες, κατάνυξη, σκέψεις αλτρουιστικές, ευαισθησία για το πρόβλημα.. για τον πόνο του Άλλου … σκέψεις και κουβέντες για το τι μπορούμε να κάνουμε…
-Μπορούμε να γίνουμε Αιμοδότες, να δώσουμε δείγμα να γίνουμε δωρητές Μυελού των Οστών, να γίνουμε δωρητές ΖΩΗΣ, δεν στοιχίζει τίποτα.
Είναι Θεία – Θεϊκή προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο,
κάνε δώρο τη ΖΩΗ!