Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Συγκλονιστικό:Ήξερε πως δεν πρόκειται να τη βρουν ζωντανή, γι” αυτό άφησε ένα σημείωμα στους γονείς της

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορίας της 25χρονης Amber Kornhurst, που πήγε μια μέρα μόνη της για αναρρίχηση στην έρημο της Αριζόνα.
Η Kornhurst έπεσε από ένα γκρεμό ύψους 30 μέτρων σε ένα φαράγγι, όπου έσπασε σε τρία σημεία τη πλάτη της, τη μύτη της, είχε εκδορές και μελανιές σε όλο της το σώμα και δε μπορούσε να κινηθεί....

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει το σκάνδαλο με τις σήραγγες της Εγνατίας Οδού

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει το καταγγελλόμενο σκάνδαλο με τα χρήματα που κατασπαταλήθηκαν για την κατασκευή τριών σηράγγων της Εγνατίας οδού τη δεκαετία του 2000.
Μετά την έρευνα που παρήγγειλε ο εισαγγελέας διαφθοράς για τη μήνυση της εταιρείας που στρέφεται ουσιαστικά στους διοικούντες εκείνης της περιόδου, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται εκτοξεύουν τη ζημία σε περίπου 110 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η εταιρεία σε κατασκευαστές.

Αθηνά Ωνάση: Η γυναίκα που διέλυσε το γάμο της με τον Αλβάρο

H πραγματική αιτία του πολύκροτου χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον Άλβαρο ντε Μιράντα Νέτο είναι η απιστία. Την είδηση “βόμβα” αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Daily Mail. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφυγε από την αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλή τους στην Φλόριντα γιατί ο Ντόντα έκανε σεξ με άλλη γυναίκα.

Aπό 1η Ιουλίου: Αυξήσεις - φωτιά στις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών

Αντιμέτωποι με δραματική αύξηση στο ποσό που θα καλούνται να πληρώνουν κάθε μήνα στο ασφαλιστικό ταμείο θα βρεθούν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από την 1/1/2017.
Το υπουργείο Εργασίας, φοβούμενο ότι δεν θα γνωρίζει από τις αρχές του νέου χρόνου τα εισοδήματα των επαγγελματιών κατά το 2016 ώστε να υπολογίσει τις ασφαλιστικές εισφορές, μελετάει ήδη τα εναλλακτικά σενάρια.

Πώς θα κάνετε 10 ημέρες διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό και όχι 5

Δέκα και όχι πέντε θα είναι οι μέρες των διακοπών που θα μπορούν να απολαύσουν όσοι εργαζόμενοι και άνεργοι, είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ και επιλέξουν τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο και την Κω, για να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου προνομίου.

Ανώδινες τεχνικές για να ξεπεράσετε πόνους και άγχος με το ίδιο σας το σώμα

Το σώμα μας είναι τουλάχιστον παράξενο!
 Όταν πονάει μία άρθρωση, ένα άλλο πρόβλημα λύνεται ως δια μαγείας και το ανάποδο. Οπότε εάν σας πονάει ο λαιμός σας, έχετε μπουκωμένη μύτη ή κάποιο άλλο από αυτά τα καθημερινά προβλήματα, αυτά τα κόλπα μπορεί να σας βοηθήσουν!

Real story: Θα πληρώνουμε φόρους 4 δισ. κάθε μήνα

Ή μαζεύει το δημόσιο φορολογικά έσοδα περίπου 30 δισ. ευρώ μέσα στο β’ εξάμηνο, ή ενεργοποιείται ο κόφτης και φορτωνόμαστε μέσα στο 2017 ακόμη περισσότερα μέτρα. Δεν φτάνει που η υπόλοιπη χρονιά θα είναι γεμάτη από νέα μέτρα, έχουν να αντιμετωπίσουμε και την  ανισοκατανομή των φόρων.