Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αγαπημένοι προορισμοί για τους λάτρεις του ελεύθερου κάμπινγκ

Πρωινό ξύπνημα και ο πρώτος ήχος που φτάνει στα αυτιά σου είναι εκείνος της θάλασσας. Η πρώτη απολαυστική βουτιά αμέσως μετά την έξοδο από τη ζεστή σκηνή. Καφεδάκι, κι ύστερα όλη μέρα χαλάρωση στην παραλία, απολαμβάνοντας μοναδικά τη φύση μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες της πόλης.

Κουνούπια: 6 τροφές που τα διώχνουν μακριά μας

Μαζί με το καλοκαίρι, τη ζέστη και τον όμορφο ήλιο έρχονται και τα κουνούπια. Πώς να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες; Είδαμε, ήδη, 6 πράγματα που μισούν τα κουνούπια, ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να τα κρατήσει μακριά: η κατανάλωση “μαγικών” τροφίμων και η χρήση τους με έξυπνους τρόπους.

Ποια τρόφιμα είναι οι σύμμαχοί μας σε αυτήν τη μάχη;

4 πράγματα που κάνουν οι ψεύτες: ανακάλυψέ τους

Μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος σου λέει ψέματα; Ένας ειδήμων αποκαλύπτει 4 συγκεκριμένα μοτίβα που συνηθίζουν να ακολουθούν οι ψεύτες, για να μπορείς να τους τσακώνεις στα πράσα. Ποια είναι αυτά;

Εκδήλωση με θέμα «Ο λιγνίτης, οι ΑΠΕ, η ΔΕΗ και το Περιβάλλον»

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια “Εργατική Αλληλεγγύη” σας καλεί στην εκδήλωση
 «Ο λιγνίτης, οι ΑΠΕ, η ΔΕΗ και το Περιβάλλον»
 που θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.00μμ
στην Κοζάνη στην Αίθουσα «Κοβεντάρειο».

Πανευρωπαϊκό δημοψήφισμα προτείνει ο Γάλλος Υπουργός Οικονομικών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται έναν νέο οδικό χάρτη, ο οποίος θα πρέπει να διαμορφωθεί έπειτα από διαβούλευση με τους ψηφοφόρους και μετά να τεθεί σε δημοψήφισμα, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμμανουέλ Μακρόν και τα σχόλιά του ενδέχεται να προκαλέσουν περαιτέρω ένταση στο κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 26 Ιουνίου

Ο καιρός για αύριο Κυριακή 26 Ιουνίου προβλέπεται  με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά τις βραδινές ώρες.