Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανάβαση Καστανιάς – Εύκολη επικράτηση για τα φαβορί – Δείτε τα αποτελέσματα

Ο καιρός στάθηκε στο πλευρό οδηγών και αγωνιζομένων στη 2η Ανάβαση Καστανιάς που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Σ.Μ.Α.Κ.), με τα δύο σκέλη αγώνα να διεξάγονται κάτω από ιδανικές συνθήκες. Η Βόρεια Ελλάδα φιλοξένησε με επιτυχία τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος Αναβάσεων, με τους θεατές να πλημμυρίζουν τη μήκους 5 χιλιομέτρων διαδρομή του αγώνα,  χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των οδηγών.

Πώς η Κλίντον βοηθούσε τον γαμπρό της να τζογάρει στην ελληνική κρίση

Απόρρητες πληροφορίες στον σύζυγο της κόρης της φέρεται να έδινε η Χίλαρι Κλίντον το 2012, με σκοπό εκείνος να τις χρησιμοποιήσει ανάλογα και να επενδύσει στην ελληνική κρίση.
Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας φέρεται να χρησιμοποίησε απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις κινήσεις Μέρκελ- Σόιμπλε το 2012, ώστε να παράσχει προνομιακή πληροφόρηση για τις κινήσεις του Βερολίνου στον γαμπρό της, που τζόγαρε μέσω του δικού hedge fund στην ελληνική ανάκαμψη.

Mαμιδάκης: Από τα πετρέλαια και την πολυτέλεια μέχρι την πτώχευση της Jet Oil

Η είδηση ότι η Jetoil προσέφυγε στο άρθρο 99, ακούστηκε σαν κανονιά στην επιχειρηματική Ελλάδα. Περισσότερο εκκωφαντική όμως, ήταν η «μπαλωθιά» που ακούστηκε στην Ανώσκελη Χανίων, ένα χωριό της επαρχίας Κισσάμου, που το χειμώνα μετράει- δεν μετράει δέκα κατοίκους. Από εκεί, ξεκίνησε η δυναστεία Μαμιδάκη.