Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πανηγυρικός εσπερινός για το Ιερό Εξωκλήσι της Αγίας Άννας στην Κοζάνη

Πανηγυρίζει το Ιερό Εξωκλήσι της Αγίας  Άννας στην Κοζάνη και την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας.
 Πλήθος πιστών επισκέφτηκε το ξωκλήσι και παρακολούθησε τη λειτουργία στον αύλειο χώρο κάτω από τα δέντρα.

Η τρέλα του Pokemon Go και η μέρα που ο Πίκατσου έστειλε νοσοκομείο 685 παιδιά

Το Pokemeon Go είναι γεγονός ότι καταφέρνει να γράψει ιστορία 28 χρόνια μετά την εμφάνιση ενός παγκόσμιου φαινομένου made in Japan.
Ανεξάρτητα με το εάν κάποιος ασχολείται ή όχι με το παιχνίδι επαυξημένης εικονικής πραγματικότητα, έχει σίγουρα ακούσει για την τρέλα που επικρατεί, ενώ σαφώς και γνωρίζει τον διάσημο Πίκατσου (Pikachu).

Δράστης του Μονάχου: Είμαι 7 χρόνια θύμα. Τώρα έχω όπλο. Βίντεο

Ένα βίντεο διάρκειας μόλις 45 δευτερολέπτων, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και γυρίστηκε από ένα άλλο πιο ψηλό γειτονικό κτίριο δείχνει -σύμφωνα και με την αστυνομία- τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο σε ένα πάρκινγκ.

Βαρύς ο ΕΝΦΙΑ για μικροιδιοκτήτες και αγροτεμάχια

Τα αγροτεμάχια, οι αγροί, τα βοσκοτόπια και οι λοιπές εκτάσεις γεωργικής γης που κατέχουν θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά στον υπολογισμό του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ.
Περισσότεροι από 1,6 εκατ. φορολογούμενοι που έχουν στην κυριότητά τους αγροτεμάχια θα βρεθούν εντός ολίγων ημερών αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις.

Έρχονται 1.450 προσλήψεις σε 254 δήμους από Οκτώβρη

Τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να λειτουργήσουν τα πρώτα Κέντρα Κοινότητας, η νέα δομή που θα δημιουργηθεί σε 254 δήμους σε ολόκληρη τη χώρα με σκοπό να αποτελέσει το πρώτο σημείο συνάντησης με τους πολίτες που έχουν ανάγκη από δράσεις κοινωνικής προστασίας.