Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Viral ο γάμος του Γρηγόρη και της Ειρήνης στα Γρεβενά

Γαμπρός και νύφη είχαν σκεφτεί την κάθε λεπτομέρεια του γάμου τους. Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο εντυπωσίασε τους καλεσμένους τους, αλλά όπως φαίνεται και πολλούς χρήστες του διαδικτύου...

Φοροκαταιγίδα: Σε 150 μέρες πρέπει να πληρώσουμε 6 φόρους

Στο αστρονομικό ύψος των 30 δισ. ευρώ φτάνει ο λογαριασμός των άμεσων και έμμεσων φόρων που ευελπιστεί να εισπράξει η κυβέρνηση από το τέλος Σεπτεμβρίου ως και το τέλος Ιανουαρίου του 2017 για να αποφύγει το επώδυνο ραντεβού με τον «κόφτη».

Πέρασε νύχτα ρύθμιση για την Περιστέρα Μπαζιάνα

Με μία «νομοτεχνική βελτίωση» μόλις 25 γραμμών, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης πέρασε κυριολεκτικά… νύχτα διάταξη η οποία μετατρέπει σε διδάσκοντες ΑΕΙ μέχρι και 2.000 άτομα που απασχολούνται ως Εργαστηριακό Προσωπικό (Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) και αφορά και τη σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Επτά ενδείξεις ότι το κινητό σας μπορεί να παρακολουθείται

Ζούμε σε παράξενες εποχές και πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι καθώς τα πάντα είναι πιθανά. Οι αφορμές για να γίνει κανείς στόχος παρακολούθησης είναι πολλές και το τηλέφωνό σας θα είναι το πρώτο που θα «παγιδευτεί». Εάν έχετε υποψίες πως κάτι τέτοιο συμβαίνει τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές.

Διακοπή νερού σε περιοχές της Κοζάνης τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης της Κοζάνης ότι τη Δευτέρα 05/09/2016, λόγω εργασιών αντικατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμού σε φρεάτιο ύδρευσης, θα υπάρξει αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης μέχρι τις 15.00  στις οδούς:

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονη που πνίγηκε από φαγητό στην Κοζάνη

Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης μεταφέρθηκε 40χρονη γυναίκα η οποία πνίγηκε την ώρα του φαγητού στο σπίτι της στην περιοχή Πλατάνια της Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου.

Έρχεται φθινόπωρο σε Κοζάνη και Δυτική Μακεδονία! Μεγάλα ύψη βροχής και κάθετη πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο προγνώστης καιρού κ. Γιώργος Βασιλειάδης:
«Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι και ουσιαστικά ρίχνει τίτλους τέλους από την ερχόμενη Τρίτη. Αν δεν αλλάξει κάτι αρκετές βροχές αναμένονται το τριήμερο Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη ενώ η θερμοκρασία θα υποστεί κατακόρυφη πτώση με μέγιστες τιμές κοντά στους 15 με 16C σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα της 14ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών 2016 στην Π.Ε. Κοζάνης

Το πρόγραμμα της 14ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή της Κοζάνης, περιμένοντας για ακόμη μία χρονιά τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως είναι γνωστή η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, διαδίδει το μήνυμα της προσφοράς ζωής από πόλη σε πόλη, από χωριό σε χωριό, σε ολόκληρη τη χώρα. Με το πέρασμα της έχουμε νέους εθελοντές αιμοδότες, αλλά και συλλόγους που δημιουργούνται σε περιοχές που δεν υπήρχαν.