Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι είναι σήμερα οι "παλιοί" διάσημοι γόηδες ..

Διάσημοι γόηδες του Χόλιγουντ που στις δεκαετιες '80 και '90  προκαλούσαν παραλήρημα!
Πόσο αλήθεια τους έχει αλλάξει ο χρόνος;

Το Fifty Shades Darker νίκησε το Star Wars - Βίντεο

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο το τρέιλερ του 50 Πιο Σκοτεινών Αποχρώσεων του Γκρι στο διαδίκτυο. Ακόμη και εκείνο του Star Wars: The Force Awakens, που έφτασε τα 112 εκατομμύρια views, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Guardian.

Εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Εντυπωσιακό βίντεο

Ένα μοναδικό, φαντασμαγορικό θέαμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Σαντορίνη.
Η Νύχτα έγινε μέρα και εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν κάτι μαγικό σε μία εικονική έκρηξη που έγινε στο Ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Πολλοί άνθρωποι έρχονται μόνο για να παρακολουθήσουν αυτό το υπέροχο θέαμα, ενώ οι πιο τολμηροί, έρχονται πολύ πιο κοντά στην εκδήλωση πλησιάζοντας με μικρά σκάφη.

Δείτε το βίντεο:

Σταύρος Ζαλμάς: Αγνώριστος με το νέο του look..

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και κάθε φορά μας εκπλήσσει με τους ρόλους και τις προκλήσεις που θέτει. Ο λόγος για τον Σταύρο Ζαλμά που γνωρίσαμε από το “Άγγιγμα Ψυχής” και τον “Έρωτα κλέφτη” και αγαπήσαμε από τους μετέπειτα θεατρικούς του ρόλους.

Φάρμακα και διατροφή: Τι πρέπει να μην παίρνετε ποτέ ταυτόχρονα

Ακόμη και τα πιο κοινά συμπληρώματα διατροφής μπορεί να έχουν απρόσμενες αλληλεπιδράσεις με φάρμακα και άλλα συμπληρώματα.
Παρακάτω, θα δείτε μερικά φάρμακα και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, αν τα παίρνετε μαζί με συγκεκριμένα συμπληρώματα ή άλλα προϊόντα διατροφής.

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη με 120 εκθέτες η Εμποροβιοτεχνική έκθεση στα Κοίλα (VIDEO)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη το απόγευμα από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Μάρκο Μπόλαρη η «32ης Έμπορο-βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτ. Μακεδονίας», που θα λειτουργεί 21 – 26 Σεπτεμβρίου,  στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

Αλλάζουν τα πάντα για αποδείξεις και πλαστικό χρήμα από το 2017

Εκπτώσεις φόρου, λοταρία και κληρώσεις αυτοκινήτων και ακινήτων στους συνεπείς, είναι μερικές από τις διατάξεις του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για όσους χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα