Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΟΑΕΔ: Από Δευτέρα 10 Οκτωβρίου το εποχικό επίδομα 2016. Δικαιολογητικά

Από αυριο, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, ξεικινάει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2016. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα του ΟΑΕΔ και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Αλλαγές στο Γυμνάσιο: Απολυτήριο ακόμη και με 8 σε βασικά μαθήματα αν..

Έρχονται αλλαγές στο  γυμνάσιο. Ακόμη και με βαθμό κάτω από 8, σε μαθήματα όπως η Ελληνική Γλώσσα, η Ιστορία, τα Μαθηματικά και η Φυσική, θα μπορούν να παίρνουν πλέον απολυτήριο γυμνασίου οι μαθητές με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας.

Οι τέσσερις τροφές που προκαλούν δυσοσμία του σώματος

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ανά χρονικά διαστήματα πρόβλημα με την κακοσμία του σώματός τους χωρίς να εντοπίζουν κάποιον προφανή λόγο.
Η αιτία είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στις τροφές που έχουμε καταναλώσει εκείνη την ημέρα.

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια περιλαμβάνονται στα καλύτερα του κόσμου

Κορυφαίο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ από την Ελλάδα, το Πανεπιστήμιο της Κρήτης βρίσκεται στις θέσεις 301-350.

Έξι ελληνικά πανεπιστήμια περιλαμβάνονται στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με την Παγκόσμια Αξιολόγηση Πανεπιστημίων (World University Rankings) του εκπαιδευτικού ένθετου Times Higher Education της βρετανικής εφημερίδας The Times για το 2016-2017.

Προβλήματα όρασης: 6 λόγοι που τα προκαλούν εκτός από τη γήρανση

Οι περισσότεροι άνθρωποι με την πάροδο των χρόνων διαπιστώνουν αλλοιώσεις της όρασης, όπως η πρεσβυωπία, ο καταρράκτης και η εκφύλιση ωχράς κηλίδας.
Πολλά προβλήματα όρασης ωστόσο, είναι πιθανό να εμφανιστούν πολύ νωρίτερα, καθώς σχετίζονται με κάποιες συνήθειες ή καταστάσεις που τα προκαλούν.

Πως το πρόσωπο μας μαρτυρά πόσα χρόνια θα ζήσουμε

Ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν πόσα χρόνια θα ζήσουν. Άλλοι πάλι προτιμούν να μην γνωρίζουν και να ζουν κάθε μέρα όπως έρχεται. Αν πάντως ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, Δανοί επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να καταλάβει κανείς από το πρόσωπο του πόσα χρόνια θα ζήσει.

Συνελήφθη 20χρονος από τη Δ.Μακεδονία για πορνογραφία ανηλίκων. Εκβίαζε 12χρονη, τον κατήγγειλε η μητέρα της

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 20χρονου, για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου, των πορνογραφικών αναπαραστάσεων ανηλίκων και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος ανήλικης.