Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Τι δείχνουν για τον χαρακτήρα τα ποστ στα social media

«Πώς πάει;»  Η συγκεκριμένη ερώτηση τείνει να γίνει μία συνηθισμένη λεκτική κίνηση αντίστοιχη της σωματικής του φιλιού ή της χειραψίας όταν βρισκόμαστε με κάποιον ή κάποια που γνωρίζουμε. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που μόλις ανοίξουμε το λογαριασμό μας στο Facebook η πρώτη ερώτηση της εφαρμογής είναι «what’s on your mind?».

Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι: Η Στέλλα και οι άγνωστες πτυχές της θρυλικής ταινίας

Η Στέλλα δεν ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα.  Ερωτευόταν πέρα και έξω από τα στενά «καλούπια» της Ελλάδας της δεκαετίας του ’50. Ήταν δακτυλοδεικτούμενη. Περιφρονούσε το δήθεν και το «τι θα πει ο κόσμος»… Ας έλεγε ότι ήθελε! Εκείνη πήγαινε κόντρα σε όλους και σε όλα αρκεί να ζούσε τον έρωτα ελεύθερα. Ακόμα κι αν ήξερε πως ο έρωτας αυτός θα μετατρεπόταν για την ίδια σε «δίκοπο μαχαίρι».

Χαμόγελο του Παιδιού: 1.400 παιδιά κακοποιήθηκαν το 2016 στην Ελλάδα

Περίπου 1.400 είναι τα κρούσματα κακοποίησης παιδιών σε πανελλαδικό επίπεδο για το 2016, ενώ 74 παιδιά κακοποιήθηκαν στην Θεσσαλία, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του συλλόγου το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνεχίζεται η τηλεφωνική απάτη στην Κοζάνη για δήθεν εμπλοκή σε τροχαίο

Δεν έχουν τέλος οι τηλεφωνικές κλήσεις των επιτήδειων σε συμπολίτες μας, από τους οποίους ζητούνται μεγάλα χρηματικά ποσά -ακόμη και αντικείμενα- για δήθεν εμπλοκή οικείων τους σε τροχαίο.
Η αστυνομική διεύθυνση έχει ενημερώσει για τη δράση της σπείρας, ωστόσο η απόσπαση χρημάτων συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Προσοχή στις συσκευασμένες σαλάτες! Αυξημένος κίνδυνος σαλμονέλας

Οι σαλάτες και το σπανάκι, που πουλιούνται έτοιμα κομμένα μέσα σε πλαστική σακούλα, αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα μόλυνσης από το βακτήριο σαλμονέλα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων στη Βρετανία, με τη συμμετοχή ενός νεαρού Έλληνα ερευνητή, του Κίμωνα - Ανδρέα Καρατζά.

Χάπι της επόμενης μέρας: Τι κάνει ακριβώς και ποιες οι πιθανές επιπλοκές

Ο σκοπός της επείγουσας αντισύλληψης είναι να αποτρέψει την εγκυμοσύνη αφότου η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη ή σε περίπτωση που άλλες μέθοδοι αντισύλληψης (όπως τα αντισυλληπτικά χάπια, ή το γυναικείο προφυλακτικό) αποτύχουν.

Δώρο Χριστουγέννων: Δείτε ποιοι εργαζόμενοι και άνεργοι το δικαιούνται

Η χρονική περίοδος, που ξεκινάει την 1η Μαΐου και διαρκεί έως και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, είναι η περίοδος βάσει της οποίας υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων.
Για τον υπολογισμό του ποσού των Δώρων λαμβάνεται υπ όψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.