Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλοι Ελληνες καλλιτέχνες που εθίστηκαν στην ηρωίνη

«Πρέζες υπάρχουν πολλές, δεν είναι μόνο η ηρωίνη. Αλλά η ηρωίνη σκοτώνει, αυτή είναι η μόνη διαφορά»! 

Ο εθισμένος στα ναρκωτικά Παύλος Σιδηρόπουλος θέλησε με τα παραπάνω λόγια να δείξει πως δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά που σε «ανεβάζουν».Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν με τον τρόπο αυτό, χωρίς να σε σκοτώνουν στο τέλος.

Η ΝΕΡΑΪΔΑ θα θυσιάζεται για το καλό όλων μας (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 16-12-1973)

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 1973 

ΣΕ ΛΙΓΕΣ μέρες η Νεράϊδα δεν θα υπάρχει. Θα σκεπαστή από τα νερά της μεγάλης τεχνητής λίμνης που δημιουργεί η ΔΕΗ λίγο έξω από τα Σέρβια. Και μετά από χρόνια θα έχη γίνει παραμύθι. Ένα παραμύθι που θα λέη στα παιδιά πως ο σκληρός Αλιάκμων έπνιξε κάποτε ένα μακεδονικό χωριουδάκι για να κερδίσουν οι άνθρωποι του τόπου μας περισσότερο φώς…

Μεγαλειώδης συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου για τα 60 χρόνια ορυχεία

Το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου προς τιμήν των 60 χρόνων ορυχεία. Στη συναυλία συμμετείχαν οι μουσικοί της ορχήστρας ΠΑΛΙΝΤΟΝΟΣ ΑΡΜΟΝΙΑ και οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Λάκης Χαλκιάς, Δήμος Αναστασιάδης, Δάφνη Ζουρνατζή, Μαρία Λυμπεράκου και Κώστα Μακεδόνας. Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε η μικτή χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Κοζάνης παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου

Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο τιμά με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Κοζάνη και σύμπασα η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό της πόλης.

Δήμος Κοζάνης:Με Μύρωνα Στρατή & Ήβη Αδάμου τη Δευτέρα η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Φωταγωγούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τραγουδάμε για τα Χριστούγεννα

Από το Δήμο Κοζάνης τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Special guests ο Μύρωνας Στρατής και η Ήβη Αδάμου